Positivt skilt

Vær god mod dig selv, så du kan være god mod andre

fg43

Den bedste måde at sprede god karma på er ved at starte med sig selv. Når man selv har det godt, har man også overskud og mulighed for at få andre til at have det godt. Derfor skal du selvfølgelig gøre nogle ting, for at du kan have det godt med dig selv først. Se her hvordan du gør det.

Kvinder der motionere

Sund livsstil og positiv indstilling

Det første mange af os tænker, når man skal være god mod sig selv, er at have et sundt liv. Det vil altså sige at spise sundt, bevæge sig, bruge sin tid fornuftigt og drikke masser af vand. Det er også en god ide, hvis du vil være god mod sig selv. Med en sund livsstil, får man det automatisk bedre – både mentalt og fysisk. Så allerede der er man godt på vej.

Det næste er en positiv indstilling, som desuden også kan hjælpe dig med at få en sund livsstil, hvis det volder problemer. Man kan ikke hjælpe andre med deres problemer, hvis man er negativ om alt. En positiv indstilling derimod, kan betyde rigtig meget for både dig selv, men også for alle dem omkring dig. 

Positivitet smitter, ligesom glæde. Hvis man prøver hårdt nok på at være glad, kan det også være, at man i sidste ende bliver glad. Det er ikke fordi du altid skal lade som om, at du er glad, hvis ikke du er. Det handler bare om, at man generelt skal se positivt på tingene, for ellers kan alt virke surt og trist.

smidighed

Yoga er en fantastisk sport

Yoga er en sport, som mange mener ikke er en rigtig sport. Nej, det er ikke en normalt sport, men det er dog rimelig hårdt og kræver en masse udholdenhed ligesom mange andre sportsgrene. Yoga kan gøre noget ved dig, som intet andet kan. Om du gør det derhjemme eller går til yoga kan virke lige godt.

Yoga går meget ud på at lave smidighedsøvelser. Det er en helt anden måde at træne sin krop på. Det kan virke frustrerende, men der er ingen, der forventer, du kan det hele fra starten. Leddene skal trænes og øves. Det yoga kan er at gøre dig så beroliget og afslappet, men på samme tid med du står i en stilling, som er utrolig hård. 

Når man gør alt det her, kan man allerede mærke en kæmpe forskel i sig selv. Hvis du er rolig, sund og positiv, kan du også give det videre til dem, du er sammen med. Måske vil andre blive inspireret, eller måske vil din positive indstilling bare hjælpe dem med at få det bedre. Uanset hvad så føles det helt fantastisk at hjælpe andre, så længe du selv har overskuddet til det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *