Smilende hund

Spred god kæledyrs-karma

fg43

Det er ikke kun dine medmennesker, som fortjener at du spreder god karma til. Nej, det er også vigtigt at huske på kæledyrene. De har nemlig også brug for at få noget positiv opmærksomhed, og det kan du være med til at sprede.

Men hvad kan du helt præcist være med til at gøre for at sikre, at dine kæledyr har det så godt som muligt? Læs med her, og bliv klogere på området.

Legende hund

Spred god karma med lækkert udstyr

Når du virkelig skal forkæle dig selv, hvordan gør du det så? Måske køber du dig noget lækkert at spise, og giver dig selv en gave, som du har ønsket dig. På lignende måde kan du sprede god karma til dine kæledyr. Der findes nemlig ikke en eneste kat eller hund derude, som ikke vil elske at få en yndlingsgodbid, eller noget godt nyt udstyr – eksempelvis fra mærket Karlie. Her kan du nemlig finde legetøj samt praktisk udstyr, som virkelig kan være med til at give glæde hos både dig og dit kæledyr.
Lækkert udstyr vil selvfølgelig også komme dig til gavn, da du på denne måde vil kunne have en endnu flottere hund eller kat at vise frem. Og så er der bare heller ikke noget som det at kunne glæde en man holder af med en god gave. 

Motionér med dit kæledyr – det er godt for jer begge

Noget andet du kan gøre for at sikre dig den bedst mulige gode karma for dit kæledyr, er at sørge for at det får nok med motion. I vores moderne og stillesiddende verden, er det nemlig langt fra alle, som i dag får den motion, de har brug for. Det gælder selvfølgelig også for dine firbenede venner. Det er svært at få motioneret sin hund så meget som den har brug for, men her er det godt at huske på, at lidt er bedre end ingenting.

Det kunne derfor være, at du skulle overveje at sprede lidt god karma til dit kæledyr, ved at sørge for at tage det med ud og motionere. Ved at gøre det, vil både dig og dit kæledyr kunne mærke forskel. Man bliver nemlig også glad i låget af at motionere. Og findes der et skønnere syn, end en hund der er så glad, at den opfører sig helt tosset?

Glad labrador

Pas godt på din hund med de rigtige kosttilskud

En tredje måde hvorpå du kan sprede god kæledyrs-karma, er ved at sørge for at give den de rigtige kosttilskud. Ja, kosttilskud. Det er nemlig ikke kun mennesker, som kan have brug for et lille boost i kosten. Og så er det heller ikke kun dit kæledyr, som kan nyde stor gavn af at få lidt ekstra. Det kommer nemlig også til at have betydning for dig. Hvordan det?

Kosttilskud kommer nemlig i mange tilfælde til udtryk i, at mængden af fældning og hår på gulvet, i møblerne og i tøjet reduceres. Ja, med sådanne gavnlige virkninger, er det en rigtig god idé at undersøge mulighederne for at give din hund kosttilskud. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *