Hyggelig lanterne

Tre praktiske ting du kan gøre for at sprede god energi

fg43

Vi kender alle en person, som bare formår at gøre livet så meget bedre for dem omkring sig. Det behøves ikke at være noget stort; nej, personen emmer bare af positiv og god energi. Da du læste sidste sætning, dukkede der så en bestemt person op i dit hoved? Uanset om der gjorde det eller ej, kunne du så ikke også godt tænke dig at være sådan en person? 

Det kunne du helt sikkert! Der er derfor her samlet tre gode og praktiske råd til, hvad du kan gøre for at sprede mere god energi i verden. Hvem ved: Måske bliver du den person, som bare emmer af gode vibrationer? 

Indbydende æble

Lys op i nabolaget med hyggelige og indbydende lanterner

Kender du noget mere hyggeligt end at gå gennem sit nabolag en mørk vinteraften eller i sommerens skumringstid og se fine lanterner lyse op i naboens have? Der er intet som dette, der tilføjer et hyggeligt og hjemligt element til et nabolag! 

Hvorfor så ikke selv investere i nogle fine og hyggelige lanterner, som du kan placere omkring dit hus – både til gavn for dig selv og dem der går forbi? Ja, lys op i nabolaget og spred god energi med hyggelige og indbydende lanterner. 

Del gavmildt ud af lækkerier fra haven

Specielt om efteråret når æbletræerne begynder at bære moden frugt er det ikke et særsyn at se en kurv forsynet med et skilt med en tekst så som ”Tag blot et æble”. Kan man blive andet end glad af at se den gavmildhed, som igen og igen kan ses på de små villaveje rundt omkring i landet? Er der noget der spreder god energi, er det helt sikkert disse æblekurve om efteråret!

Vil du også gerne være en af dem, der benytter pladsen i haven til gavmildt at kunne dele ud af naturens goder, har du her fundet den perfekte måde, hvorpå du kan sprede god energi i verden. 

Har du ikke allerede et æbletræ, så plant blot et og se, hvordan du om ganske få år vil kunne bidrage til at sprede god energi på de danske villaveje om efteråret. 

Fitnessudstyr

Vær ikke bleg for at låne udstyr til gode venner

Har du nogensinde desperat haft brug for at låne en eller anden form for udstyr, hvor en af dine gode venner kom dig til undsætning? I så fald er du bestemt ikke den eneste, som har oplevet dette! Når en god ven kommer en til undsætning i en presset situation så som denne, kan man virkelig mærke, hvordan den gode energi bliver spredt. 

Kunne du ikke også godt tænke dig at være denne form for person? Det kan du også sagtens blive – og så er det endda ikke særligt besværligt! 

Er du flittig til at tilbyde venner og familie at få udstyr af dig, når de har brug for det, vil du helt sikkert hurtigt blive kendt for at være både hjælpsom, gavmild og fuld af god energi! Uanset om det er en fancy køkkenmaskine eller en crosstrainer, vil du helt sikkert gerne være behjælpelig, når du kan!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *