Gaming

Livet som gamer

fg43

E-sport er i den grad blevet en accepteret sportsgren, og er du dygtig nok, kan du tjene rigtigt mange penge på det. Det kræver dog en del at nå dertil, hvor du bliver udtaget til landshold og kan deltage i mesterskaber. Hvorom alting er er gamerlivet blevet meget mere accepteret, end det nogensinde tidligere har været. Hvis du gerne vil sigte mod stjernerne, er der dog visse ting, du bør investere i.

Gamerudstyr

Find et godt gamerbord og -stol

Når du skal sidde ned i timevis og spille, er det vigtigt, at du sidder ordentligt, og at din ryg har en god placering, så du ikke får ondt i ryggen og nakken. Derfor er det vigtigt investere i et godt skrivebord til gaming, så du er sikker på at sidde i den rigtige position.

Bordet bør have en hæve- og sænkefunktion, så højden på bordet kan matche med din stol. Det er netop hæve- og sænkefunktionen, der kan være med til at sikre, at du ikke får skader i nakken og ryggen. 

Vælg også et bord, hvor der er plads til kablerne, uden at de roder alt for meget. Mange gamerborde kommer med en komplet kabelstyring, så du kan gemme alle de grimme ledninger af vejen.

Ekstra gadgets

Derudover er det godt at kaste sine penge efter en musemåtte, der fylder hele bordet. Du kan tilmed få gamerborde, der har indbygget musemåtte på hele bordpladen. Husk at gå efter en musemåtte, der er vandafvisende, så katastrofen er minimal, hvis du spilder.

Og apropos væske, så er det også en god idé at få et bord med indbygget kopholder, så risikoen for at spilde ikke er ret stor – så længe du altså husker at bruge kopholderen, naturligvis.

Og så skal du naturligvis også have et headset samt en krog på bordet, hvor du kan hænge headsettet på, så det ikke roder, når du holder pause fra spillet.

Kat

En ekstra ven

Gamerlivet kan til tider være en smule ensomt, fordi du tilbringer meget af tiden alene i dit hjem, hvor du øver dig på at spille. Det kan derfor være en god idé ind imellem at bevæge sig ned på netcaféerne, så du har folk omkring dig. 

Men for mange gamere kan det være en god idé at få et kæledyr, der kan holde dig med selskab, når du øver dig derhjemme. Særligt katte og kunde kan give dig stor kærlighed og dejligt selskab på de lange dage, hvor du spiller alene derhjemme.

En kat er i særdeles godt selskab, da den samtidig er en enspænder, der ikke forlanger meget af dig. Den skal således ikke ud på gåtur, og den holder meget af sit eget selskab. Det eneste den forlange er vand og mad. Og så behøver du i øvrigt ikke tænke på at få den passet, når du bevæger dig ned på netcaféen i mange timer. Den kan nemlig sagtens klare sig derhjemme uden dig, så længe den har mad og vand og adgang til en kattebakke.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *