Terrasse med skovudsigt

Udnyt jeres evner i sommeren

fg43

Fridage er ikke ensbetydende med at det hele er hygge i en liggestol under solen. Det er nu, at tiden er der til at få ordnet nogle af de praktiske opgaver, som sæsonen kræver det. Hækken der skal trimmes, tagrenden der skal renses, huset males, plænen slås og sådan fortsætter den lange liste, og man kan lige så godt få det gjort, mens tiden er til det. Se mere lige her!

Handyarbejde

 

Handy og uhandy 

 

Mens mange ting kan virke til at være lige til, og at det blot handler om at komme i gang, så er der trods alt nogle, der er mere vant til at have skruetrækker, hammer og andet værktøj ved hånden, på samme måde som nogle besidder bedre evner ved en lommeregner, ved grillen eller med kagerullen.

Udnytter man her, at folk har disse forskellige styrker, så kan man gøre meget ud af et projekt. Mens nogle fikser tagrenden, tjekker efter utætheder i taget og får dem fikset, hvis de er der, så kan andre stå for vådt og tørt og bringe en form for hyggelig stemning ud til de andre. 

Bagning

 

Den store hygge

 

Naturligvis kan man med lethed lave en forenelig hyggestemning ved at smække solstolene ud og bringe en quiz app frem for telefonen. Her kan man så ligge og dase og få lidt sol, mens alle er inde over de svære spørgsmål. 

Dog er det heller ikke helt retfærdigt, at nogle skal slide mens andre kan sidde. Derfor kan man lige så godt gå i køkkenet og lave noget, man kan hygge med, når arbejdet er ordnet. Her kan man lave alt fra små fingermadder, man kan nuppe i sig, en frisk salat der fungerer til en god bøf eller noget hurtig bagning; det kan være muffins, citronkage eller andre ting, der indeholder en del af sommerens friske smag. 

Derpå – når alt arbejdet både udenfor og i køkkenet er fikset – så kan man begynde at have en hyggelig aften sammen med god mad og en forenet retfærdighedsfølelse da ingen har siddet på sin flade, alle har udrettet noget og alle kan nyde frugten af dagens arbejde. 

At gøre det på denne måde giver også en stærkere følelse af fællesskab omkring arbejdet, og alle har haft mulighed for at hygge sig, fordi de har været til en form for nytte og været en del af det, der senere skal blive et godt minde for sommeren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *