spred god karma

Søg tilbage til naturen og slip for stress

fg43

Mange mennesker føler sig stresset hele tiden. De har så mange gøremål og forventninger til dem selv. Eksempelvis at det kunne være fedt, hvis alt gik som smurt, og de lige kunne nå 1000 ting, inden dagen er omme. Det stræber de så efter og efterlader deres krop på totalt overarbejde. Vi er nødt til ikke at have for mange ting, der fylder. Vi skal kunne fokusere og levere noget godt arbejdskraft eller andre gode handlinger. Have en indre ro, der fortæller os, at alting nok skal blive okay, hvis blot vi kan finde ud af livets væsentligste opgave, som bare slet ikke er så simpel som den lyder. Vær til stede i nuet. 

skydedør

Karma kontra stress

Se menneskene foran dig og hvad du kan gøre for dem. Hold pauserne, når tingene har kørt lidt stærk, og du kan føle en smule angst og panik sprede sig indeni. Stop og og træk vejret dybt. Det er jo alt sammen kun fordi, du gerne vil være et så godt menneske som muligt. Du du føler eventuelt overskuddet til at præstere ekstra, hvis tingene står snorlige og opgaverne er udført. Men går du hele tiden rundt med den stress og jag, så er det simpelthen umuligt for dig at være til stede overfor livet og dine nærmeste. Sprede den gode karma, der er brug for, såvel som du har brug for at få den tilbage i hovedet en skønne dag. 

Stress og dét at være bange for at fejle og gå glip af noget er en konsekvent forhindring for at opnå indre ro – dermed hæmmer vi spredningen af god karma. Især er det vigtigt med en afslappende atmosfære i hjemmet. 

Skydedøre og skydedørsgarderober giver ro og overblik i hjemmet 

Vi ved, mennesket ikke fungerer blandt rod og uorden. Det kan synet ikke undgå at blive forvirret over, og så er det bare irriterende aldrig at kunne finde noget. Oplever du tit, at rodet hober sig op igen, og at den større mængde, er alt for uoverskuelig, når man kommer hjem træt og udkørt fra en hård arbejdsdag. Man ved bare, det er ikke lige til. Det vil tage så lang tid at rydde op og sortere. Investeringen i en skydedør har for mange gjort en forskel i hjemmet. Med skydedørsgarderober, er der stor opbevaringsplads, samt i har mulighed for en gang for alle at få sorteret alt jeres tøj, køkkenredskaber, så de for eftertiden er nemme at finde. 

Synet af slips, der hænger i slipseholderne, trøjer og bukser lagt sammen efter type og kjoler og skjorter hænger på bøjler. Vil dette overblik ikke påvirke til nemmere hverdage? Desuden vil de klassiske skydedøre i hjemme medvirke til endnu mere ro for jer, da de stilfuldt og simpelt bare skal skubbes stille til side. Ingen smækkeri og døråbninger, der skaber forstyrrelser og højere lydniveau i huset. Få mere information om og se tilbud her skydedøre.

mand i vildmarken

Overlevelsestur – noget for dig?

Coronakrisen har trods dens forfærdelige konsekvenser givet folk en roligere tilværelse. Mange har søgt ud i naturen, og de helt gammeldags hobbyer og gøremål er blevet taget op igen, fordi tid var at tage af og hverdagen komplet forandret. Er det noget for dig at køre den ENDNU længere ud med en gammeldags livsstil? Kunne du tænke dig at teste, om de moderne goder og teknologier selv er noget, de vildeste mennesker bare er blevet for afhængige af? Kort fortalt, er mennesket i dagens Danmark simpelthen i stand til at overleve som i helt gamle dage med udelukkende selvforsyning og jagt. Derude bliver ambitioner sikkert mere simple og basale end typisk for den sædvanlige stressede borger. Læs og se mere om udstyret, du skal bruge for at (over)leve i den barske natur, hvis du er kvinden eller manden, som skal “bushcrafte” den fuldt ud, Læs mere her, hvis det er noget for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *