Mænd stiger ud af bil på parkeringsplads

Sørg for gode parkeringsforhold til dine lejere eller kunder

fg43

Ejer du en parkeringsplads, oplever du højst sandsynligt, at der er uvedkommende der benytter den. Det kan være irriterende for både dig selv og for dem, parkeringspladsen er tænkt til. Heldigvis kan du nemt løse problemet med en gratis parkeringsservice.

Når du sørger for, at der er kontrol med parkeringen, er det en hjælp og en service. Parkeringspladsen ved din beboelsesejendom kan så blive brugt af dine lejere. Parkeringspladsen ved din virksomhed kan blive brugt af dine kunder. Du sørger for plads til dem, der har en grund til at være der.

Rød og blå bil på parkeringsplads

COPARK

Du kan benytte dig af COPARK parkeringskontrol. De gør det nemt for dig, men sørger stadig for, at der er styr på tingene. De holder uvedkommende væk for dig. Du skal næsten ikke gøre noget. Dine opgaver er at få lavet en aftale med COPARK og at fortælle dem, hvilke regler der skal være på din parkeringsplads. Du kan selv bestemme, hvilke parkeringsregler de skal håndhæve.

Når du får COPARK til at kontrollere din parkeringsplads, koster det dig ikke noget. De sætter skilte op og komme forbi og kontrollerer uden beregning. Faktisk deler de indtægterne fra kontrolgebyrerne med dig. Du kan altså få lidt penge ind, som du kan bruge på endnu bedre forhold for dine kunder eller lejere.

Parkeringskontrol er service

Når en parkeringsplads er tiltænkt nogle bestemte personer, så skal den gerne være fri til dem.

Parkeringspladsen ved din udlejningsejendom skal helst have plads til alle beboerne. De vil også gerne have nogle gæster på besøg en gang imellem.

Parkeringspladsen ved din virksomhed bør være forbeholdt dine kunder. Når de kommer for at købe noget af dig, så kan de godt tillade sig at forvente, at der er en ledig parkeringsplads til dem.

Med en parkeringskontrol, der sorterer uvedkommende fra, giver du altså dine kunder en service. Du sørger for, at der er adgang til det, de forventer.

Tom parkeringsplads

Ikke alle hader parkeringskontrol

Mange taler meget negativt om parkeringskontrol, og alle bander lidt, når de får en bøde. Men din parkeringsplads er til dine kunder eller dine lejere. De har lov til at parkere der og vil ikke få bøder. Det er kun dem, der tillader sig at holde et sted, hvor de ikke har noget at gøre, der bliver sure. Det er kun dem, der parkerer ulovligt, der brokker sig over parkeringskontrol. Og dit fokus skal være på dine lejere eller dine kunder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *