Lys i yin og yang mønster

Del ud af din viden

fg43

Hvad du sender ud, kommer tilbage til dig. Vil du gerne have god karma, skal du sende noget godt ud i verden. Der er mange muligheder for, hvad du kan sende ud. Det handler bare om at gøre noget godt for andre. De helt små ting tæller også med. Når du løser et problem eller får et lille smil frem på en læbe, så har du gjort godt.

Det bedste er, hvis du kan finde en måde at sende godt ud, som fungerer for dig. Så kan du nemlig blive ved. Når det falder dig nemt og ikke er for besværligt, så kan det blive en fast ting.

Blomster

Del ud af, hvad du ved

En af de mange måder, du kan dele ud på, er ved at dele ud af din viden. Måske tænker du, at din viden da ikke er særligt stor. Du tænker måske, at der ikke er noget, der er værd at dele ud af. Men det er der!

Vi har alle sammen noget, vi ved meget om. Det kan være din hobby, en særlig interesse, nogle vigtige erfaringer eller dit job. Hvis du bare tænker ordentligt over det, så er der flere ting, du har en stor viden om. Den kan du dele ud af. Fortæl andre om det, du ved noget om. Det kan være, at de kan få noget ud af din viden. Det kan være, at de lige har brug for at finde ud af det, du ved.

Her deler de ud

Et sted, hvor de deler ud, er på hjemmesiden Babymode. Her deler de ud af deres viden og deres erfaringer. De deler alt om babyer og små børn.

Har du brug for at vide noget om babyer eller udstyr til babyer, så kan du finde det der. De deler gavmildt ud af deres viden om bestemte produkter til babyer og mødre samt alt, der har at gøre med graviditet og babyer.

De deler endda så gavmildt ud, så du kan tilmelde dig et nyhedsbrev. Så kan du få endnu mere viden, der bliver leveret direkte til din mail. Du kan endda få rabatter og tilbud.

 Babyhånd

Det behøver ikke være fysisk

Hvad de deler ud af på Babymode er viden. Det er ikke noget fysisk som penge, mad eller tøj. Det er ikke noget håndgribeligt, men det er alligevel noget, der kan hjælpe andre. Hvis man lige står og mangler viden, så kan man ikke bruge fysiske ting til noget.

Når du selv deler noget ud, behøver det heller ikke være fysiske ting. Dem kan du have svært ved at få råd til at dele ret meget ud af. Din viden kan du sagtens dele ud af. Viden er noget af det eneste, man kan dele ud af uden at få mindre af det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *