Sød hund

Sådan gør du noget godt for andre

fg43

At gøre noget godt for andre er noget, som vi alle bør gøre hver dag. Som udgangspunkt bør man hver dag gøre en ting, som man udelukkende gør for en anden persons skyld. For gør man altid kun ting, der gavner en selv og ens kære, så vil man hurtigt finde ud af, at man faktisk er meget egoistisk. Man får meget mere ud af at være gavmild og god. 

Gør nogle gode ting for andre således, at de bliver glade. Det er med til at gøre, at du helt sikkert vil blive mere lykkelig i dit liv generelt. Når du skal begynde at gøre gode ting for andre er det vigtigt, at du tænker på hvad du er god til. Måske har du en særlig evne for det ene eller det andet. Denne evne kan du bruge til andres gavn. Du kan gøre, hvad du kan for at andre lærer noget af dig eller lignende. 

I det følgende kan du få inspiration til, hvad du kan gøre for at glæde andre. 

Morgenmad på sengen

Giv gode gaver til andre mennesker

At give gaver kan være en rigtig dejlig ting. Her vil nogle måske med det samme tænke på meget dyre ting. Det er dog slet ikke sådanne gaver, man mener. Det er i langt højere grad de helt små gaver, som kommer som en overraskelse. Det skal blot være en gave i ny og næ, som gør, at folk bliver glade. Det kunne for eksempel være et stykke af en persons yndlingschokolade. Det kunne også være et udklip fra en bog af en kunstner, som personen kan lide. Uanset hvad kan man være sikker på, at sådanne personlige gaver er med til at øge kvaliteten af en dag for modtageren af gaven. 

Du kan også gøre små tjenester hver dag. Hvis du ved, at din kollega hader at hente printede papir fra printeren, kan du gøre det for personen. Hvis du ved, at din chef altid har lyst til kaffe, men aldrig har tid til at hente den selv, kan du svinge forbi med en kop af og til. Det er sådanne ting, som er med til at gøre, at folk omkring dig er glade og tilfredse. 

kattemad

Hjælp andre til et varigt vægttab

Måske har du selv tabt dig rigtig meget. Det har måske været en lang og hård kamp, som du først lige har vundet. Måske har du altid være overvægtig og altid kæmpet med de overflødige kilo. I så fald føles det fantastisk, når man endelig kommer af med dem. Det kan være rigtig sødt af dig at hjælpe andre med et vægttab på samme måde. For ofte er det netop en anden person, der skal til. 

En ting, som du kan anbefale folk er at købe en romaskine. Det er en maskine, som både styrker dine muskler, og som gør, at du kommer i langt bedre form. Du kan også købe en romaskine og leje den ud til folk, som ønsker at benytte sig af den. Du kan samtidig give et lille introduktionskursus til maskinen. Det kan nemlig være med til at gøre, at du pludseligt har mulighed for at lære fra dig og få andre til at tabe sig på samme måde, som du selv gjorde. På den måde får andre en stor fordel når de skal lære noget nyt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *