Kvinde smiler i spejl

Kom i god form og bliv et bedre menneske

fg43

Der er rigtig mange måder at være et godt menneske overfor andre på. Men fælles for alle gode gerninger er, at de stammer fra en stærk indre energi. Denne energi kommer ikke af sig selv. Den kræver hårdt arbejde, selvindsigt og vilje til at elske sig selv, før du kan videregive din positive energier. En af de måder, hvorpå du opbygger meget positiv indre energi, er ved motion. Med god og sund motion bliver du altså bedre i stand til at give den gode energi videre.

glad-loeber

Derfor gør motion os gladere

De fleste kan skrive under på, at en skøn løbetur i en grøn skov bare er en helt fantastisk oplevelse. Mange synes også at dans gør dem gladere. Også selv når træningen synes sur og uoverskuelig, ender man i langt de fleste tilfælde med at være i bedre humør bagefter. 

Men hvordan kan det egentlig være, at vi bliver gladere af at dyrke motion? Dette hænger sammen med de stoffer, der bliver frigivet i din hjerne, når du får pulsen op og bevæger dig. Der bliver nemlig udskilt noget, der hedder dopamin og endorfiner. Disse stoffer bliver også kaldt lykkestoffer. De sender nemlig signal til hjernen om, at kroppen skal være glad. Det er altså derfor, det helt store smil kommer frem på vores læber, når vi dyrker en sport, vi elsker. 

Når vi bliver gladere mennesker, er vi også i meget bedre stand til at være gode ved hinanden. Motion er derfor ren terapi for os selv og alle dem omkring os.

Selvtilfredshed gør os til gladere mennesker

Vi skal elske os selv, før vi kan elske andre. Det har du sikkert hørt masser af gange. Men vi skal også hjælpe os selv og anerkende os selv, for hvem vi er, før vi i sandhed kan blive bedre mennesker og give den positive energi videre. 

Selvtilfreds har rigtig meget at sige her. Her er motion også et rigtig godt hjælpemiddel. Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan du ser ud, kan du nemlig brug motion på en sund måde til at opnå selvtilfredshed.

glade-piger

Sjove måder at komme i form på

Motion er meget givende, og vi bliver glade af at løbe en tur. Dette betyder dog ikke, at vi ikke kan finde på sjove og motiverende måder at holde os i form på. En løbetur kan nemlig godt blive en smule kedelig, hvis du er til lidt mere spænding. 

Hvis du elsker gymnastik, kan du købe en mini airtrack til haven. Her kan du øve dig på alverdens gymnastikhop. Det er da noget, der også kan få smilet frem! Og det er jo det, det hele handler om. Hvis du er glad, bliver du også et bedre menneske. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *