Når den nyudflyttede skal have dekoration til væggene

fg43

Er du ung og lige flytte hjemmefra? Det er en spændende tid, hvor man på egen hånd kan forme sit liv som man ønsker det. Men når du nu sidder i din nye lejlighed eller på dit nye værelse, så er indretningen måske noget mere simpel end du er vant til. Den hjemlige hygge kan være svær at opnå. Men der er nogle forskellig ting du kan gøre som vil hjælpe. Først og fremmest at få noget op på væggene. 

kvinde i ramme

Brug plakater til at pynte dine vægge 

Det er klart at du nok ikke er et sted i dit liv hvor kunst hverken interesserer dig eller er indenfor dit budget. Men så er det heldigt at det er muligt at købe flotte ting til væggene, uden at skulle tappe bankkontoen. For nu hvor det er så moderne at have plakater hængende, så findes der også rigtig mange der sælger billige plakater. Du kan få dem med alt fra flotte fotografier til sjove citater. 

Prisen falder både på grund af at konkurrencen er så stor, men også fordi du kan købe plakater i alle tænkelige størrelser. Faktisk er der noget rigtig hyggeligt over en lille indrammet plakat, som står på en hylde eller reol. Så behøver du ikke engang at skulle bore mere end højst nødvendigt i væggene. Plakater kan altså indgå i din indretning på flere måder, det er dig der bestemmer hvilken er den bedste. 

flyttekasser

Rammen har også en betydning  

Måske er du bange for at plakater på væggene vil få dit hjem til at føles lidt for meget som om en teenager bor der. Vi husker alle den tid hvor værelset var plastret ind i vores yndlings skuespillere og musikeren og det er klart at det ikke er en stil man ønsker følger en ind i sit nye hjem. Men der er et nemt trick til at få dine plakater til at virke mere sofistikerede. Dog virker det måske ikke på de gamle teenager plakater, men det vil helt sikkert være en god ide med de nye du får dig. 

Men generelt set, hvis du har valgt en flok plakat, så sørg for at få den rammet ind. Det at den er sat i ramme, vil helt automatisk få din plakat til af syne meget mere voksen og gennemført. Nu er det et stykke fotokunst på din væg. 

Ønsker du at have en væg med forskellige plakater og måske udprintede billeder, så leg lidt med størrelserne. Dette vil også gøre det nemmere for dig økonomisk, i det at der ofte er nemmere at finde billige plakater som er små. På den måde kan du få råd til flere ved ikke bare at købe de store. 

Hvis du godt kan lide en vis udskiftning i dine plakater, så vælg en klikramme i stedet for en normal ramme. På den måde kan du nemt skifte plakaten inde i rammen og du kan endda skifte lidt rundt i hvilken størrelse det er du vælger. For en klikramme kan også være flot når den er lidt mindre end selve plakaten. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *