Gave, indpakning, fødselsdag, æske

Køb en personlig konfirmationsgave – sådan finder du den

fg43

Skal du til en konfirmation, og vil du gerne sikre dig, at du giver konfirmanden en god gave? En god gave er ofte en personlig gave, men det kan også være svært at finde, hvis man f.eks. ikke er så tæt på konfirmanden. Hvis du står i lignende situation, så er du havnet på den rette artikel. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du finder en personlig konfirmationsgave til den kommende konfirmand.

Er der en ønskeliste?

Det kan naturligvis være, at der er en ønskeliste. Hvis det er tilfældet, så bliver det nemt at finde en gave, som modtageren bliver glad for. Det bliver selvfølgelig mere kompliceret, hvis der ikke er en ønskeliste. Hvad gør man så?

kirke, pige, hvid

Spørg familie og venner

Det er ikke sikkert, at du kender nogle af konfirmandens venner, men du kender sikkert noget familie. Hvis man skal til en konfirmation hos en, man ikke har et stærkt personligt forhold til, så er det måske ofte fordi, at det er en kusine, fætter eller lignende, man ikke ser så ofte. Derfor kan det stadig være vigtigt, at man får givet en god gave. Det kan være, at du har mulighed for f.eks. at spørge konfirmandens forældre, om konfirmanden har nogle interesser? 

Til konfirmanden, der elsker musik

Det kan f.eks. være, at du bliver klogere på, at den kommende konfirmand er vild med musik. Så har du allerede en åbning! I dag hører de fleste unge mennesker naturligvis musik digitalt, så det giver nok ikke rigtig mening at købe en CD. Det kan være, at du kan finde nogle fede koncertbilletter eller et instrument?

Til konfirmanden, der elsker tøj

Hvis du finder frem til, at konfirmanden går meget op i sit udseende og hvilket tøj, han eller hun bærer, så bliver det igen nemmere at finde en mere personlig gave. Det er klart, at man ikke selv skal gætte på, hvad en teenager vil have, men det kan være, at du kan give et gavekort til en webshop eller en butik, hvor du ved, at konfirmanden kan lide tøjet. Ellers er der måske et helt specifikt stykke tøj – hvor du både har information om størrelse og mærke – som du kan købe. 

pakke, sløjfe, bånd, lyserød, fødselsdag, jul, konfirmation

Til konfirmanden, der kan lide make-up

Hvis du finder ud af, at konfirmanden kan lide make-up, så åbner det også straks en masse muligheder. Der er mange, der kan lide make-up, der også går op i hudpleje – og går man op i det, så er det altid sjovt at prøve noget nyt. Det kan være svært at finde de rette konfirmationsgaver, men man kan komme langt, hvis man har den rette information.

Til konfirmanden, der kan lide action

Det er også muligt at give konfirmanden et gavekort til en fed oplevelse, hvis det er en konfirmand, der f.eks. kan lide fart over feltet. Du kan eventuelt give gavekort til oplevelser som gokart, faldskærmsudspring, dykning eller andet. Måske du kan spore dig mere ind på noget, han eller hun kan lide?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *