hygge

Lev livet mens du kan – nyd de små ting

fg43

Vi har kun et liv og derfor skal det nydes så meget som muligt. For at kunne leve livet, og ikke bare overleve det, som mange gør, er der visse ting, man burde gøre. Det handler om at skabe god karma omkring sig, for så bliver alt bare bedre. Det handler også om at nyde de små ting.

Skab god karma omkring

Et liv der bliver levet til det fuldeste, er et liv med masser af glæde og positivitet. Selvfølgelig er der triste dage, det skal der være plads til. Men med masser af positivitet, bliver livet bare bedre. Det handler blandt andet om, at du skal være god mod andre. Når man er god mod andre, vil de fleste også være god mod dig. Som man altid siger, karma vender tilbage, så det er bare med at sprede god karma.

På det seneste har der været meget fokus på, hvad folk skriver online. Specielt på de sociale medier, som Facebook, er der rigtig mange negative kommentarer. Det kunne for eksempel være på en nyhed om en kendt. Her er der nogle der skriver ting som ”hvad rager det mig”. For at skabe god karma, skal man også være god online. Der er ingen der tvinger en til at kommentere på noget, man er ligeglad med. Her er det bare bedst at ignorere det, da der er ingen grund til at sprede negativitet.

livet

Nyd de små ting i hverdagen

Der er så mange gode ting ved livet. Det kan være du er vild med at ryge pibe en gang imellem. Så skal du bare nyde de dage, du nyder en god pibe. Piber er jo også lækre. Det skal selvfølgelig ikke være for ofte, men en god pibe en sommeraften kan du jo godt nyde. Det samme gælder et godt glas vin eller en whisky. Lidt selvforkælelse er sundt.

Nyd lugten af regnen på en regnvejrsdag. Nyd lyden af torden mens du sidder hjemme og hygger med en god film. Nyd at hygge dig med familien eller vennerne. Livet er utrolig kort, og en dag vil du fortryde du ikke nød det hele, mens du kunne. Livet kan være hårdt, og derfor er der brug for at nyde små ting. Der er rigtig mange ting ved livet man kan nyde, om det er solnedgangen eller en dag med lidt ekstra hygge med en pibe og en flaske vin. Sådan lever man livet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *