stol på din karma

De små fif til den gode karma i livet

fg43

Der er mange danskere der føler, at de har et godt liv, men at hverdagen alligevel er lidt stressende. Det er sjældent man når at krydse alt af på huskelisten når børn skal afleveres og hentes, kollegaen på arbejdet kræver en ekstra indsats og indkøb står i vejen for at man kan komme direkte hjem til familien og endelig få tid sammen.

Man kan komme langt med bare en smule god karma i sin hverdag. Her er nogle få fif til hvordan det gøres hurtigt og nemt. 

du kan karma

Karma starter med én selv, men vokser hurtigt til mere

Når mange kigger på listen for dagens opgaver, så går der ofte flere uger før der står noget om sig selv. Selvom det er videnskabeligt bevist, at for at kunne gøre mere for andre, skal man sætte sig selv først, så gør vi det sjældent. Vi bliver grebet af alle de andre ting på listen og glemmer alt om at passe på os selv. 

Det kræver en utrolig lille indsats at prioritere egen karma bare en smule. Det kan sagtens gøres hver dag. Det kan handle om alt fra at holde ind til siden i fem minutter og trække vejret langsomt på vej hjem fra job. Det kan være, at man springer parkering og kø over i butikkerne hver dag og kun handler en gang om ugen, eller endnu bedre, får varerne leveret til døren når man har lyst. Det kan være man går så langt som til at give sig selv en lækker manicure hvor man får negle gellack eller endda finder en billig massage et sted. 

Det er tanken der tæller, som hurtigt vokser til handling

Det sidste er slet ikke for meget at spørge om, selvom vi sjældent giver os tid til det. Mange har brug for at tænke anderledes. Hvad hvis man havde en hel dag for sig selv? En uge? Til at gøre hvad man ville? 

Vores hverdag er i for hurtigt et gear til at vi kan stoppe op og tænke anderledes og få god karma. Så bare det at tænke på os selv, er et godt sted at starte – også selvom man ikke har lært at handle på det endnu.

bliv ved med karma

Karma er også minder, som kan vokse over tid

Måske en Samsung smartphone og HP lasertoner normalt ikke er hvad man ser i samme sætning som god karma. Men som en modsætning til den hurtige verden vi lever i, så har flere brug for at stoppe op og gøre ting lidt anderledes. Vi skal bare tænke tanken først. 

En ud af mange måder er – behold de mange hundrede images på din mobil, men vælg nogle få specielle øjeblikke du kan printe ud på papir. Det er på en måde en mere intim og hyggelig oplevelse at sidde sammen omkring fotos sådan. Fotos, der kan gå fra hånd til hånd. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *