Glæde

Spred god karma med din udstråling

fg43

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der ikke er tilfredse med den måde, som de ser ud på. Derfor giver de sig til at bruge masser af tid og måske endda også penge på at komme til at få lige præcis det udseende, som man drømmer om. Og det med god grund. Når først man kommer til at se ud, som man gerne vil, bærer det nemlig en lang række fordele med sig, som både vil have en indflydelse i eget liv, men måske vil det også have en positiv effekt på andre og den måde, som de opfatter en på. 

Udseende

Du skal have det godt med dig selv, så bliver du glad og det gør også andre glade 

Lyder det spændende? Så handler det for dig om at sprede god karma med dit store smil. Det er det, der kommer frem, når du går i noget tøj, som du føler dig godt tilpas i, når du synes, at du ser godt ud, og når du generelt har en god fornemmelse med den person, som du er. Det betyder, at du bliver en meget gladere udgave af dig selv lige såvel, som dit gode humør og store smil også vil smitte af på de folk som du omgiver dig med. På den måde vil du blive opfattet yderst positivt – og det kan også have en gavnlig effekt, hvis for eksempel du står og er jobsøgende.

Luksus

Gør lidt ekstra ud af dig selv i ny og næ og forkæl gerne dig selv med lidt luksus 

Derfor kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af sig selv i ny og næ. Køb det tøj, som der passer til din krop, få ordnet dit hår, så det sætter prikken over i’et og giv dig også gerne til at pynte lidt ekstra, så du også får dig en fornemmelse af lidt hverdagsluksus. Det er for eksempel den, du kan finde med et lækkert Swiss made ur, der både kan være med til at dresse et look op lige såvel, som det kan skabe mere ro til et outfit.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *