Plante i hånd

Tænk på miljøet med Green Friday

fg43

Heldigvis er der efterhånden ikke så meget tvivl om hvorvidt vi skal handle for at redde planeten. De fleste forskere har nu overbevist alle om, at vi står overfor meget store udfordringer når det kommer til resten af verden og at redde den. Der er flere klimakatastrofer end der plejer og indlandsisen har aldrig haft det så dårligt. Alt dette er blot nogle af de få symptomer, som vi kommer til at opleve de følgende år. Der går desværre altid lang tid for store virksomheder til at ændre deres praksis. De tænker i kroner og ører og ændrer ikke noget før det kan betale sig på bundlinjen. Men efterhånden er efterspørgslen så stor efter bæredygtige og miljøvenlige løsninger, at også store firmaer gør hvad de kan. Med Green Friday ser vi en handling, som er en god ting, i hvert fald hvis der reelt vil være tale om grønne løsninger. 

En vindmølle

Green Friday kan være startskuddet

I sig selv er det naturligvis ikke nok at have én dag om året, hvor virksomheder tænker på miljøet. For tværtimod burde der slet ikke være en dag, hvor man ikke gør det. I stedet for at fokusere på miljøet en enkelt dag, som til Green Friday bør det gøres alle dage. Man kan dog håbe på, at en dag som Green Friday kan være med til at rykke ved nogle processer og mekanismer i samfundet. Mange vil se det som et godt tegn, at også butikker begynder at tænke over det. Dermed er det ikke kun politikere og andre mennesker, som man ikke kan forholde sig til, som gør noget ud af det. Pludseligt går alle op i miljøet og det bør man i den grad hylde. 

vindmoellepark

Med Green Friday bliver vi mere bevidste

Når man har en dag som Green Friday betyder det, at man som forbruger kan købe miljøvenlige ting endnu billigere end normalt. Det vil sige, at det kan være med til at fremme forbruget af de bæredygtige og miljøvenlige produkter. Når en forbruger næste gang skal købe noget på en webshop kan det være, at de vil tænke tilbage på Green Friday og dermed finde frem til nogle bæredygtige produkter. 

På den måde er Green Day en dag om året, som kan være med til at gøre en stor forskel for det øvrige salg i løbet af året. For det handler blot om en enkelt dag, men alligevel siger det meget om samfundet, at vi har sådan en dag. Det er også en rigtig god ting for de steder online, som altid sælger bæredygtige produkter. For på den dag kan de måske bliver set endnu mere end de plejer. For de bæredygtige webshops er det nemlig Green Friday hver dag og det kan de understrege når de også hopper med på trenden om at holde den grønne fredag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *