Klatrer hjælper anden klatrer

Husk at passe på dig selv

fg43

Tager du dig ofte og gerne af andre, så er det rigtig godt. Det er bestemt ikke nogen dårlig ting, at du hjælper andre igennem deres problemer. Det kan ofte gøre alting meget nemmere, hvis man får lidt støtte fra en ven.

Hjælp endelig andre, men husk også at passe på dig selv. Hvis du brænder ud, kan du ikke hjælpe nogen mere. Så sørg for, at du selv har det godt. Kun da er du i stand til at hjælpe andre.

Remedier til selvpleje og hudpleje

Mange former for selvpleje

Når du skal passe på dig selv, gælder det på alle områder. Der er mange forskellige måder at passe på sig selv på. Vi er meget forskellige i forhold til, hvad vi har mest brug for. Så du skal lære dig selv at kende på det her område. Find ud af, hvad du som minimum har brug for for at kunne fungere.

At passe på sig selv handler blandt andet om at give kroppen det, den har brug for. Du kan blive træt i hovedet, men hvis din krop ikke kan holde til så meget, bliver du slået helt hjem. Så pas på din krop. Undgå de værste smitterisici, spis sund mad, ryg ikke, drik ikke for meget og få motion. Du kan fx investere i favoritten og prisvinderen Odin T8 løbebånd og begynde at løbetræne.

Regnvejr

Fordelene ved at dyrke motion hjemme

Investerer du i et Odin T8 løbebånd, kan du dyrke motion hjemme hos dig selv. Det kan have mange fordele.

Hvis du fx ikke er meget for at svede foran andre, så vil det ikke være et problem, når du er hjemme.

Det vil også gøre det meget nemmere for dig at få dyrket noget daglig motion, hvis du bare kan gøre det hjemme. Du skal ikke ud af døren, og du kan hoppe i bad lige bagefter. Med et løbebånd behøver du ikke engang tænke på vejret.

Løbetræning er en god, allround form for motion. Du får trænet kredsløbet og flere muskelgrupper. Med et Odin T8 løbebånd kan du træne på en maskine, der er udviklet specielt til hjemmebrug og nemt kan pakkes sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *