teenage værelse

Det rette teenageværelse

fg43

I teenagealderen sker der mange ting for de unge hver især, og dette gør, at børneværelset får en anden rolle end tidligere. Mange går fra helst at ville være sammen med resten af familien til at foretrække at være alene inde på værelset uden forstyrrelser. Derfor skal teenageværelset indrettes efter de nye behov.

Hyggestunder på værelset

Hvor børneværelset før var centrum for et bjerg af legetøj, er der nu kommet andre boller på suppen. Mange teenagere elsker at sove, så der skal være en ordentlig seng, når man nu skal tilbringe så mange timer i den. Derudover skal der naturligvis være noget hurtig wifi, så man kan uploade og downloade uden at støde ind i problemer. Eventuelt kan en kablet forbindelse blive nødvendig til gamerne, så man har forudsætningerne for ikke at tabe i alle spil.

computer

Tidligere stod døren til værelset sikkert ofte åben, men den skal være lukket nu. Det kan være svært at forstå for en hund. Specielt hvis den før var vant til at være meget inde på børneværelset. Det kan være, den ligefrem havde fast sengeplads derinde. Men det er der heldigvis råd for. Inde på https://canem.dk/hundesenge kan man finde en ekstra seng eller et tæppe, som hunden kan ligge på, når døren til teenageværelset er lukket.

Nu hvor fysisk leg ikke længere fylder meget, er der plads til et par gode stole inde på værelset. Her vil man kunne sidde behageligt, mens man får sig en god snak eller et grin med vennerne.

Mange unge elsker tøj, sko og tilbehør i lange baner. Dette skal opbevares på den helt rigtige måde, hvor det gerne må være lidt på udstilling, så man kan se det. Her kan man indrette sig med et bøjlestativ, som kan stå fremme. Ikke alene er det dekorativt, det er ligeledes praktisk, idet man har let adgang til tøjet. Og mange teenagere kan godt lide en nem løsning, som ikke kræver for meget af dem, særligt hvis de selv er ansvarlige for at få lagt vasketøjet på plads. Der skal i øvrigt være smart opbevaringsplads til sko, solbriller og andet lækkert tilbehør, så man måske undgår, at det bare ligger og roder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *