Hus af klodser

Gør noget godt for huset, haven og kroppen

fg43

Der er meget godt, vi kan gøre her i verden. Vi kan arbejde på fred og ingen hungersnød, og vi kan prøve at kurere sygdomme. Vi kan også gøre nogle lidt mindre gode gerninger. De små ting gør også godt. Og mange dråber kan endda blive til et helt hav.

Så tænk gerne på, hvilke små gode ting, du kan gøre. Start på din hjemmebane, og gør noget godt for dit hus, din have og din egen krop. Det virker som ting, du gør for dig selv, men de har også positive effekter på omverdenen.

Buske

Huset

Du kan gøre noget godt for dit hus og på installeret en varmepumpe. Det kan øge husets værdi med en ny varmekilde. Du kan også samtidig få gennemgået isoleringen, så dit hus bliver bedre til at holde på varmen. 

Det er desuden en meget grøn og miljøvenlig måde at varme dit hus op på. Så du gør samtidig noget godt for miljøet. Specielt hvis du har et oliefyr nu, vil du kunne spare miljøet for meget CO2.

Haven

Vil du gøre noget godt for din have, så kan du endelig få sat en hæk op. Eller du kan få skiftet den gamle, halvdøde hæk ud.

Det kan være en omstændelig affære at få sat en ny hæk op. Det går dog noget hurtigere, hvis du vælger en færdighæk. Så skal du ikke vente så længe på, at den gror op. Du har hæk med det samme. Den skal højst bruge lidt tid på at blive kraftigere og tættere.

motion

Kroppen

Vil du også gøre noget godt for din krop, så skal du tænke kost og motion.

Få nogle flere grøntsager og frugter ind i din kost. Din krop vil elske dig for, at du giver den noget bedre brændstof. Din krop kører bedst på sund mad.

Din krop fungerer også bedre, hvis den bliver brugt. Derfor skal du sørge for at dyrke motion. Du skal røre dig hver dag og dyrke hård motion to eller tre gange om ugen. Vil du prøve en lidt anderledes motionsform, så kan du prøve en romaskine. Med en romaskine kan du dyrke motion på en sjov måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *