god karma

Karma i dagligdagen som låsesmed i København

fg43

Det er nok mange af os som forbinder karma med straf for ugerninger. Men karma er meget mere end så; mener Nicolai som er en kørende låsesmed for Norh sikring på Amager. Han ser karma som den perfekte muligheden til at sætte ekstra krydderi på sin hverdag. Han mener at karma ikke kun er lig med straf for ugerninger med også belønning for en ekstra indsats. Det bedste Nicolai ved er nemlig at komme hjem til kæreste og børn med sjove historier at fortælle.  

Derfor tænker Nicolai ind karma i sin arbejdsgang hver eneste dag, god karma plejer at lede til gode historier. Et smil rækker selvfølgelig langt men at give en ekstra indsats selvom opgaven umiddelbart virker umulig er “priceless” og leder ofte til nogle sjove og gode historier som man kan tage med sig hjem. 

Dame på Vesterbro, bliver hjulpet af låsesmeden på en lidt alternativ måde

I dag kan derfor Nicolai tænke tilbage på mange forskellige scenarier; kunder som han har hjulpet bedst muligt med lidt alternative låsesmeds metoder.  En af dem han tænker tilbage på, er en ældre dame på Vesterbro som bestilte ham ud til en oplukning sidste sommer. Damen kunne desværre ikke en gang komme ind i sin opgang. Ingen af naboerne var hjemme og døren til opgangen bestod af en stabil sikkerhedsdør med en lås der skulle bores op. Nicolai var jo bestilt og på plads med sit værktøj, at bore op låsen til opgangens dør ville blive en meget dyr historie for damen. 

Nicolai synes dog det var synd for damen og valgte derfor at kigge på andre alternative muligheder til at få damen ind i sit hjem igen. Her fandt han så hurtigt ud af at damen boede på 1 sal. Og at et af hendes vinduer stod åbent; lige til at kravle indenfor. Det lykkedes Nicolai alt klatre op på en affaldsbeholder og tage sig ind denne vej. Vel indenfor kunne Nicolai roligt åbne damens dør op indefra og lukke hende ind i sit hjem igen. Uden at hverken gøre skade på låse eller døre. 

Hvis du bor i Storkøbenhavn og hvis du søger en låsesmed der gerne vil yde den der ekstra service så kan du altid tage kontakt med Norh her. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *