Jorden

Gør verden en smule grønnere

fg43

I disse tider er der rigtigt meget fokus på at skulle leve grønnere, og det er da også med god grund. Der er mange forskellige tiltag, man kan lave for at begrænse sit aftryk på klimaet. Det er bare med at finde de tiltag, der er lige til at implementere i dit liv og din hverdag, da selv de mindste ting kan gøre en forskel. Hvis klimaet skal reddes, så kræver det nemlig, at alle gør en forskel, og det er der mulighed for at gøre ved blot at lægge nogle af sine vaner om.

Gaver

Tænk grønt, når du køber gaver

Når du køber gaver normalt, så handler du sikkert på en lang række forskellige hjemmesider for at få de rigtige gaver. Dog kan det sagtens lade sig gøre at købe gaver det samme sted, så du ikke belaster klimaet så meget med al den transport. Der er desuden rigtig mange tiltag, du kan lave for at mindske dit udslip, når du handler gaver ind. Du kan finde gode ideer til at mindske klimaaftrykket, når du skal ud og købe gaver. Der er faktisk flere måder at gøre det på, end man skulle tro, så det er helt sikkert værd at give en reel chance. Og du skal jo selvfølgelig huske på, at selv de mindste tiltag kan gøre en forskel, så det er bare med at komme i gang. Du skal altså ikke holde dig tilbage med at eksperimentere med disse tiltag, selvom det måske er anderledes, end hvad du plejer at gøre.

internet

Har du en hjemmeside?

I de senere år er det kommet frem, at internettet faktisk har et ret stort klimaaftryk. Der er dog stor forskel på, hvor meget de forskellige serveres aftryk er. Hvis du har en hjemmeside, så kan du med fordel have det med i overvejelserne, når du skal vælge din DNS-løsning. Igen er de små ting, der kan gøre den store forskel, så det hvis du ejer en hjemmeside, så har du rent faktisk en mulighed for at gøre en smule for klimaet og dermed gøre verden en smule grønnere, hvilket er nødvendigt. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *