Indpakkede gaver

Giv dine ting videre

fg43

Det er en gave at give. Sådan er det i hvert fald for mange i takt med, at man bliver ældre. Når man er barn glæder man sig primært til fødselsdage og juleaftener fordi, at man får gaver. Man glæder sig til at finde ud af om man får det man har ønsket sig og man glæder sig til at pakke gaver ud og blive overrasket. Som voksen kan man især lide at give gaver. Faktisk kan man af og til tage sig selv i at sidde rundt om juletræet og mest af alt glæde sig til at se andres ansigter når de åbner det man har givet til dem. Denne glæde ved at give kan man sagtens sprede ud over hele året. Det behøver slet ikke være sådan, at man udelukkende giver gaver når man bliver inviteret til fødselsdag eller til juleaften. De fleste af os har ting vi ikke bruger. Af og til kan det være, at man gennemgår alle ens ting for at finde ud af hvad man ikke bruger. Måske prøver man at sælge dem online. Hvis ikke det lykkes smider man måske tingene ud. Her bør man dog give dem videre i stedet for. 

gavmildhed

En persons skrald er en anden persons guld

De fleste har nok hørt sætningen “One man’s trash is another man’s treasure”. Det er et godt citat, som siger noget meget virkeligt. I hvert fald hvis man ser bort fra, at der kun nævnes ‘man’ og ikke ‘woman’. For nogle kan det sagtens være, at din gamle stavblender, som du aldrig bruger, vil være helt perfekt. Derfor kan det sagtens betale sig at give nogle ting væk. Hvis du har forsøgt at sælge dine ting fordi du mangler penge kan du i stedet finde det billigste lån uden sikkerhed og få penge på den måde i stedet. For så kan du nyde, at du kan give en masse gaver til folk der har brug for det. 

Når du skal finde andre der kan være interesserede i dine ting er det naturligvis internettet du skal have fat i. Du skal søge efter forskellige hjemmesider og grupper på sociale medier, hvor du kan lægge billeder op af dine ting. Hvis andre er interesserede i det du lægger op kan de så byde på disse ting. 

hjertebox

Inviter venner, fremmede og bekendte hjem

I stedet for at lægge billeder op af dine ting online og løbende følge med i hvem der henvender sig kan du også holde en gavedag. Du kan slet og ret åbne dit hjem op for alle mennesker, der kan have brug for ting. Det er naturligvis vigtigt, at du på forhånd fjerner de ting, som folk ikke må tage. Men at se folk komme hjem til dig og finde værdi i de ting du giver videre kan være en fantastisk følelse. Så kan du også tage en snak med dem der tager de forskellige ting. Det kan være sjovt at vide, hvor ens dejlige gamle lænestol skal stå i fremtiden og hvem den skal blive brugt af. 

Hvis du ender med at give alle dine ting væk, skal du have fat i nogle nye. Du kan overveje at finde billige forbrugslån, som kan give dig lige præcis de penge du mangler. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *