blomst

Sådan tiltrækker du god karma

fg43

Begrebet karma går i korte træk ud på at vi får det tilbage som vi giver. Eller rettere, at vi får som fortjent baseret på hvad vi gør og hvad vi skulle tænke. Faktisk findes der et par stensikre måder, hvorpå du kan forbedre din karma, hvilket ikke blot er godt for dig selv men såmænd også for andre.

Gør ting du holder af

Husk at spendere tid på de ting du virkelig holder af at gøre. Hav det sjovt med vennerne. Hvad med at hive jeres luftgevær frem fra gemmerne, og nyde en sjov stund sammen i naturen. Det lyder måske ikke som god karma, men lad dig ikke snyde. Uanset om du køber et kraftigt luftgevær eller blot en begyndermodel, så venter sammenholdet og den gode karma lige rundt om hjørnet.

lys

Elsk dig selv – tilgiv dig selv

Vi har nok alle oplevet at selvtilliden ikke lige er helt i top. Et godt tip til folk i denne situation vil være, at give slip på tanker, der omhandler alt det der mangler i deres liv. Vælg i stedet at fokusere på alt det, der er godt i dit liv. Ved at skifte dine tankespor, så er du nu på afgørende punkter med til at lave en virkelig positiv forandring i dit liv. Din karma vil nu være langt bedre, og dette vil farve hele dit liv og mennekserne omkring dig.

Elsk andre – tilgiv andre

Ved at gå med en masse vrede imod andre er bestemt ikke god karma. Ved at tilgive mennesker, der måske på et eller andet tidspunkt har forvoldt dig skade, så har du nu fjernet en masse negativ energi fra dit liv. Med andre ord vil din tilgivelse frigøre en masse plads i dit sind, der nu kan bruges til langt mere konstruktive formål.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *