Arbejde

Fokus på god balance mellem arbejde og privatliv

fg43

En god balance mellem arbejde og privatliv er nøglen til det gode liv. Især i travle børnefamilier kan det være svært at få tid til det hele og man kan ofte føle, at man går på kompromis det ene eller det andet sted. Sådan behøver det dog ikke være. Læs med nedenfor og bliv klogere på hvordan du fokuserer og opretter en god balance mellem arbejde og privatliv. 

Massage

Indret hjemmekontor

Det er ikke for alle det fungerer med et arbejde på kontoret fra 8.00-16.00. Ønsker man at gøre karriere, kan det ligeledes være flere timer der skal lægges i arbejdet, og det er svært at forene med familieliv. Her kan det være en god idé at drøfte muligheden for fleksible arbejdstider med din overordnede. Det kan nemlig betyde større produktivitet. 

Ligeledes kan det for nogen give mening med hjemme arbejdsdage uden forstyrrelser. Her er det dog væsentligt at indrette et godt kontor, så du ikke på nogen måder er begrænset i arbejdet hjemme. Dette gøres ved at indrette kontorplads med godt bord og stol samt installeret computer og printer. 

Hertil må du have styr på kontorartikler i form af papir, kuglepenne, printerpatroner m.m. Find printerpatroner på https://tonerland.dk. Det er vigtigt at beholdningen hele tiden er fuld, samt at du løbende fylder op, så du ikke kommer til at mangle noget på dit hjemmekontor. 

Pas på kroppen

Når man sidder mange timer om dagen på en kontorstol, kan det være gavnligt at passe godt på kroppen. I arbejdstiden må du vælge ergonomiske stole samt sørge for at bord og stol passer sammen i højden til dig både på kontoret og hjemme. Du kan ligeledes investere i holdningskorrigerende tøj fra http://holdningskorrigerendetoejguide.dk/

I fritiden er det vigtigt at dyrke motion og træne kroppen, så den styrkes og kalorier forbrændes. Dette vil give dig mere energi på arbejdet og ligeledes bringe gode ting med sig i fritiden. Du kan med fordel kombinere styrketræning med konditionstræning, således at du styrker kroppen og dens muskler på bedst mulig måde. 

Vitaminer

Styrk sundhed og velvære 

For at have det godt både i din fritid og i arbejdstiden, er det vigtigt at du er sund og prioriterer dit velvære. Her skal kosten prioriteres på en hensigtsmæssig måde. Sørg for at spise masser af frugt og grønt og undgå sukker samt umættet fedt. Find gode ideer og inspiration til madlavning på https://vildmedmad.dk/. Det er vigtigt at spise sundt, men også godt. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *