hundefoder

Gør noget godt for din hund og kat

fg43

Når man tilstræber at være et godt menneske, så gør man gode ting for andre mennesker. Man prøver at være venlig og at hjælpe. Du har sikkert mange måder, du prøver at hjælpe andre mennesker på. Men har du tænkt på også at gøre noget godt for dine dyr?

Har du hund eller kat, så kan du også tænke på at gøre noget godt for dit kæledyr. Du har jo strengt taget bestemt, at det skal bo hos dig. Det er dig, der bestemmer, hvilket liv dit kæledyr lever. Så du kan være god og sørge for, at det lever et godt liv.

God aktivering

Når du har et kæledyr, så bør du sørge for at aktivere det. Ganske få kæledyr kan finde ud af at aktivere sig selv 100 %. Hunde og katte kan ikke. Katte kan næsten, hvis du sørger for nogle gode omgivelser. Hunde kan også lege lidt selv, men har brug for meget opmærksomhed.

Du kan aktivere din hund og kat på mange måder. Der findes fx rigtig meget godt legetøj. Du kan også lave noget selv. En tom toiletrulle kan fx give lidt underholdning. Til din hund kan du putte nogle godbidder eller lidt foder i den. Hvis du bukker den ind i begge ender, kan det være en lille udfordring for din hund. Den skal så prøve at få fat i det.

hund

Godt foder

Det er også vigtigt for dit kæledyr, at du tænker på, hvilket foder du giver det. Det er sjældent godt at fodre sit kæledyr med det billigste foder, der findes. Du skal hellere finde et foder, hvor der er tænkt på ingredienserne og på velvære hos det dyr, der skal spise det.

Om det er hund eller kat, du har, kan du prøve foder fra MeldgaardPet. De har både kattefoder, hvalpefoder og foder til voksne hunde. De har tænkt på råvarerne og dit kæledyrs trivsel. Faktisk er de så socialt ansvarlige, så de støtter WWF. Ansvarlighed er godt, når det kommer til kæledyr. Det er nemlig op til os mennesker at sørge for, at de får det bedst mulige liv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *