træning

Få motivation til at komme godt i gang med træningen igen

fg43

De fleste har nok på et tidspunkt i deres liv, været nødt til at holde en pause med deres træning. Det kan være på grund af graviditet, flytning, stress eller en masse andre ting, der bare gør tiden, ikke lige er der til det. Det kan også være så simpelt som at motivationen for at træne, bare er forsvundet.

Men alle jer der har holdt en pause med træningen, ved også hvor super hårdt det kan være at komme i gang igen. Man er kommet ind i et vanemønster hvor man ikke træner, og at bryde et vanemønster er altid det sværeste. Så snart man er kommet ind i en rytme er det en del nemmere at holde rytmen kørende, end det er at starte rytmen op i første omgang.

Køb noget nyt legetøj

Du kender sikkert det hvor du lige har købt eller fået en ny trøje du er virkelig glad for, og du kan slet ikke vente med at komme ud og have den på. Du kan bruge det samme træk til at puste nyt liv i din ellers afdøde træningsrutine.

Hvis du investerer i noget nyt træningsudstyr, kan du ’kickstarte’ din lyst til at komme i gang med træningen igen, da det nu ikke længere kun handler om at begynde at træne, men også at afprøve og eksperimentere med det nye træningsudstyr du har investeret i.

Er du ikke typen der normalt går så meget op i udstyret der hører med til træning, kan du overveje at investere i en crosstrainer. En crosstrainer er en slags all-in-one, og du kan få masser af træning ud af den ene maskine, uden at du behøves at komme en masse andet fancy tilbehør til den. Med et enkelt klik kan du finde frem til de bedste crosstrainer og påbegynde din træning så hurtigt som muligt.

Hav det sjovt mens du træner

Hvis du laver noget andet mens du træner, kan det være med til at skubbe tankerne til den bagerste del af dit hoved, og dit fokus kommer ikke længere til at lægge på at træningen er hård eller at du er ved at tabe pusten.

Du kan fx spille mobilspil mens du sidder på din nye crosstrainer, du tage en ven med til træning så du har nogen at snakke med eller (mest populært af alle) du kan lytte til musik mens du træner.

mobilspil

Det vigtigste når du træner er sjovt nok at du får trænet, så om du laver noget andet samtidig eller ej, gør jo ingen forskel på at du får trænet.

At have en ven med ude og træner kan også være en god måde at få motivation til at træne, da de kan holde dig i ørerne, når du er fristet til blot at blive liggende hjemme på sofaen. På samme måde kan du også holde dem i ørerne, når de ikke kan komme op af sengen.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *