vinkælder

Her er den bedste vinbar i Aarhus

fg43

Er du vild med at gå på opdagelse i vinens vidunderlige univers? At bevæge dig igennem forskellige unikke smagsoplevelser, at mærke druerne kilde på tungen? Er du samtidig glad for god stemning og dejligt selskab? Så er Din Vinbar i Aarhus stedet for dig. Vinbaren byder både på spændende smagsoplevelser og en hyggelig og intim stemning.

Om Din Vinbar

Din Vinbar er som nævnt en vinbar i Aarhus. Nærmere bestemt finder du stedet i Jægergårdsgade 21A. Baren åbnede første gang dørene i juni 2017 og har siden da budt sine gæster på lækre smagsoplevelser og god stemning. Atmosfæren er afslappet og nede på jorden, og stedet vil dig ikke andet end at servere dig god vin.

Ifølge vinbarens egen beskrivelse af stedet, er der ikke tale om en atmosfære, som kræver af gæsten, at vedkommende skal have stort kendskab til vin. Der er både plads til den erfarne vinentusiast, som har indgående viden om de enkelte druer og vindistrikter rundt om i verden, men der er også plads til gæsten, der ganske enkelt sætter pris på et godt glas vin. Derfor tilbyder man hos Din Vinbar også vin i en lang række af forskellige prisniveauer – dog uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan således få et glas vin fra alt imellem 60 og 250 kroner.

vinbar

Bliver du sulten, tilbyder stedet også et lille udvalg af mad, der komplimenterer vinen. Vælg mellem en tapasanretning eller en lækker stenovnspizza. Er du ikke så sulten, kan du også bare nøjes med stedets udvalg af delikate snacks.

Hvorfor vinbar?

Vinbarer er stadig et forholdsvis fremmed koncept for mange. Måske fordi mange har en idé om, at sådanne steder kun appellerer til hardcore vinentusiaster, der bruger store mængder tid på at nørde druer og vindistrikter. Det er dog ikke tilfældet. Vinbarer som denne vinbar i Aarhus er hverken mere eller mindre end et sted med hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde et glas vin eller eventuelt en bid mad i selskab med kæresten, vennerne, kollegaerne eller familien. Vinbaren er således et interessant mix mellem den traditionelle bar og en restaurant og kan være et godt alternativ til begge dele.

Har du endnu ikke besøgt en vinbar, og er du glad for vin og god stemning, er det bare med at komme af sted. Bor du i Aarhus, er der slet ingen undskyldning, fordi Din Vinbar i Jægergårdsgade er absolut et besøg værd.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *