Giv frugt

Giv en gave til hele selskabet

fg43

At sprede god karma og at gøre gode ting, er den måde hvorpå du bedst kan påvirke samfundet og folk omkring dig i en god retning. At sige til folk hvad de bør eller skal gøre, er aldrig et effektivt middel til at få folk til at ændre sig. Synes du, at andre skal ændre sig på den ene eller anden måde bør du, i stedet for at sige det til dem, være det bedste eksempel selv. Dette er en smart metode, som du kan bruge i mange aspekter af dit liv. Hvis du selv lever bæredygtigt og tænker på miljøet kan du også være sikker på, at andre vil blive inspireret af dig. Giver du dem derimod dårlig samvittighed ved at påpege hvad de gør galt, er der en meget lille sandsynlighed for, at de vil ændre sig. Et sted hvor du kan gøre noget godt, er for eksempel til et bryllup, hvor du kan give alle mennesker i selskabet en god gave.

Stribet gave

En fælles tale kan være en god gave

Hver gang nogen slår på glasset for at sige noget til et bryllup, kan man opfatte det som en slags gave. Det er nemlig en gave til parret da de ord, som de får med på vejen er en stor gave, som de kan huske hele deres liv. Også de sange, der bliver lavet og sunget er en slags gave til parret, som kan se tilbage på deres store dag med meget glæde. Når man stiller sig op for at sige noget til et bryllup kan det også opfattes som en slags gave til hele selskabet. For alle sidder og nyder talen og mange vil måske endda blive rørt. Derfor kan man sagtens sige, at man giver noget god karma og god energi videre når man holder en tale eller tager initiativ til, at man skal synge en særlig sang.

Er man ikke så meget for at sige noget foran mange mennesker kan man også overveje at kigge nærmere på sitet https://gode-bryllupsgaver.dk/, hvor der er mange gode gaver, som man kan give til brylluppet. I og med, at man kan give store gaver til et bryllup da budgettet er til det, er det nemt at give en rigtig god gave.

Lilla gave

Den gode gave er overraskende

En god gave til hele selskabet til brylluppet kan være en tale, som alle skal være med til at lave. Man kan lave en slags tale-maskine, som folk kan være med til at ‘fodre’. På forhånd laver man en tale, hvor der mangler nogle ord og sætninger. Så beder man alle i selskabet om at udfylde disse blanke linjer. På den måde er alle med til at sige noget om parret, der skal giftes. 

Når talen er færdig kan man så læse den op og hvis folk har noget at sige eller kommentere så kan de gøre det. Kender man ikke parret der skal giftes så godt er det også en oplagt måde at få sagt noget til dem uden selv at stå og mangle ord.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *