sovende

Beskyt dine tænder med en bideskinne

fg43

Oplever du, at du skærer tænder om natten? Det er helt almindeligt at skære tænder om natten. Dog skal du være opmærksom på, at det med tiden kan medføre smerter i både kæbeled og -muskulatur. Det kan være både ubehageligt og skadeligt på længere sigt. Heldigvis findes der behandlingsmuligheder, hvis du oplever tænderskæren i svær grad. Du har nemlig mulighed for at få en bideskinne, der kan skåne dine tænder. Læs mere nedenfor. 

Hvad er en bideskinne? 

En bideskinne har det formål at skåne tænderne ved at fordele din sammenbidskraft, så dine tænder ikke presses sammen. Tænderskæren kan nemlig med tiden føre til enten tand – eller kæbeproblemer. Tandskæren kan komme, hvis du oplever ubalance eller stress i kroppen. Heldigvis kan du afhjælpe din tænderskæren ved at købe en bideskinne, der netop kan skræddersys til dig. På den måde kan du igen få en lettere hverdag uden træthed og smerter. 

Det er en dyr fornøjelse at tage et smut forbi tandlægen og få en speciallavet bideskinne. Heldigvis findes der gode alternativer. Du kan nemlig købe en Antibite bideskinne, der er et medicinsk CE-godkendt EVA-plast. Bideskinnen skåner dine tænder ved hjælp af plasten, så din mund kan slappe af. Bideskinnen kan tilpasses dit tandsæt efter at være blevet dyppet i kogende vand ligesom de bideskinner, du får tilbudt hos tandlægen. 

På den måde undergår du eventuelle skader på tænder eller kæben. Således har en Antibite bideskinne samme effekt som den, du kan få hos tandlægen. Dog sparer du væsentlig mere, end hvis du køber den hos din tandlæge.


Man har også problemer med snorken. Hvis du vil finde en løsning mod snorken, kan du se mere her.

Derfor skal du købe en bideskinne

Som nævnt kan du ved at købe en bideskinne undgå tand- og kæbeskader. Derudover kan du desuden risikere at være plaget af hovedpine og migræne samt spændinger i både kæbe og nakke. Tænderskæren kan desuden forringe din søvn og på længere sigt føre til hyppig træthed og en generel ømhed. Netop disse ærgerlige smerter undgår du netop ved at købe en Antibite bideskinne, så du kan vække problemet til livs og give din mund den ro, der er nødvendig. 

Alle bideskinner er i EVA-plast, der er både lugt- og smagsfrit, og bideskinnen kan købes her.

Når du køber din bideskinne, skal du være opmærksom, at skinnen skal skiftes hver 6. måned. Derfor kan du med fordel købe flere ad gangen, så du sikrer god mundhygiejne. Fordelen er dog, at du som nævnt sparer flere tusinder kroner ved at købe en Antibite bideskinner. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *