Sten

Hundefoder og yogatøj – hvad har det til fælles?

fg43

Umiddelbart synes du måske ikke, at hundefoder eller yogatøj på nogen som helst måde har nogle fællesnævnere. Men det er faktisk ikke helt korrekt. Begge dele afføder nemlig en følelse af velvære, velbehag og god energi – i hvert fald hvis du vælger det rigtige.

Hund_hvid_brun

First Buddy hundefoder

Ligesom mennesker kan hunde have store problemer med maven, der volder dem ubehag, og som dræner din hund for energi. Og det er med dét in mente, at First Buddy hundefoder blev udviklet. Hundefoderet er nemlig udviklet på baggrund af en lang række af hundeejere, der oplevede problemer, når de skulle fodre deres hunde, fordi hundene enten ikke vil spise det hundefoder, der blev serveret, eller fordi hundene simpelthen fik dårlig mave af det.

First Buddy hundefoder er således et glutenfrit kvalitetsfoder til hunde, som er fremstillet af de  allerbedste råvarer. Man har i den forbindelse kun brugt råvarer, som alle kan spises af mennesker. First Buddy hundefoder er særdeles velegnet til hunde med sensitiv mave, så de kan trives og være energiske og friske hele dagen.

Yogatøj store størrelser

Mennesket har faktisk også rigtigt godt af glutenfri kost i et vist omfang, men noget der virkelig kan give ro i maven (både i fysisk og mental forstand) er yoga. Men det kræver, at du har behageligt tøj på, der er fremstillet særligt til formålet. Yogatøj store størrelser er ikke nødvendigvis kun velegnet til dig, der har en lidt større størrelse, idet mange mennesker faktisk vælger yogatøj i store størrelser for bedre og blødere komfort. 

Yogatøj i store størrelser giver en bevægelsesfrihed, der er rar, når du skal ud i de dybe stræk. Desuden giver det dig mulighed for at putte dig godt til rette og svøbe dig behageligt i tøjet, når I ligger i den afsluttende shavasana. 

Yoga

Hvorfor er det vigtigt?

Selvom ovenstående to punkter har vidt forskellige målgrupper, er begge dele vigtige for følelsen af velvære. Begge dele giver ro i maven og sikrer stor trivsel i familien. Når din hund er glad, er du glad – og så kan du i øvrigt med fordel bruge dit nye yogatøj til de lange gåture med hunden. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *