Gymnast

Få mere aktivitet og træning ind i jeres hverdag

fg43

Begynder du at falde lidt sammen i kroppen igen, nu hvor sommeren og sommerkroppen ikke længere er så relevant? Og er du egentlig lidt irriteret over det? 

For hvor kunne det være lækkert, hvis du kunne holde formen hele året rundt. Hvis du kunne holde dig aktiv, holde børnene aktive og dermed også få slappet ordentlig af om aftenen – med god samvittighed.

Her i artiklen får du lidt mere end bare gode råd til, hvordan du opnår det. Du får konkrete anbefalinger til produkter, der kan holde dig aktiv hele året rundt.

Træning

Hjælp børnene med at holde sig aktive

En hindring for din aktivitet kunne være børnene. Eller måske er det også børnene, der gerne vil holde deres aktivitet lidt ved lige. 

Med PlayStation, computer, IPad og alt mulig andet er det svært at huske at komme udenfor. Så en ide til at få lidt mere liv i dine børn kunne være nogle udeaktiviteter. 

De helt åbenlyse er selvfølgelig, hvis de blev så interesseret i fodbold eller andet sport, som de kan spille udenfor. Men det er ikke alle forældre, der er så heldige, at deres børn af sig selv bliver sportsmennesker. 

Her er anbefalingen, at I prøver med en trampolin i haven. Se her, hvis du vil undersøge det nærmere. På linket finder du også svar på, hvordan du sætter den op, så dine børn bliver mest begejstret og ikke kommer til skade. 

En trampolin kan alle lide og få glæde af – selv i de koldere måneder. Så få den installeret, det vil de helt sikker takke dig for. 

Få lidt ro til din hjemmetræning

Når de så leger ude på trampolinen, bliver der tid til din træning indenfor. Det er ikke altid lige nemt at komme ned at træne, når der er mange unger i huset. Og nogle gange er det bare rarere at træne derhjemme. 

I så fald er det heller ikke det store problem. En træningsbænk kan du få på linket. Og hvis der er et møbel eller et produkt, du kan købe, der skal forøge din træning, er det helt sikkert en træningsbænk. 

Den er ikke bare lige sådan at komme udenom. Den fylder en del og ser altid lidt insisterende ud. Den kalder på at blive brugt, så køb en og få den så brugt. Den skal ikke bare stilles ud i garagen og samle støv. 

Brug den mulighed for at styrke din muskler, mens du er derhjemme i trygge rammer. 

Glad_familie

Kom ud, når I har fri sammen

En god måde at holde jer alle sammen aktive på er ved at komme ud og væk, selv når I bare trænger til en slapper. De har hoppet hele dagen, og du har trænet. 

Så hold jer væk fra sofaen og værelserne. Kom ud i en park eller ud i en svømmehal, kom ud at slappe af. 

Selv hvis I tager det mest dovne sted hen, I kan komme i tanke om, får I rørt jer lidt på vej derhen. Og så er det bare noget mere hyggeligt at se en film sammen i biografen end at gøre det alene på sofaen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *