Kvinde smiler til spejl

Vær god ved dig selv, så du kan være god ved andre

fg43

De fleste vil gerne være gode mennesker. De fleste vil også gerne være et menneske, der er god mod andre. Du er helt sikkert en af dem. Men faktisk er det vigtigste, at du er god ved dig selv. Når du har lært at tage vare på dig selv, forkæle dig selv og elske dig selv, så er du klar til at give videre. Læs mere her om, hvordan du på bedst mulig vis lærer at sætte pris på hvem du er, ved at være god ved dig selv. 

Selvforkaelelse-i-bad

Tal pænt til dig selv i spejlet

Kender du de kritiske tanker, der en gang imellem popper op? Den lille stemme, der fortæller dig, at du ikke er god nok. Måske fortæller den dig oveni købet, at du er for tyk og for grim? De fleste kender den lille stemme. Vores alle sammes indre kritiker.

Det er meget ubehageligt at skulle kæmpe mod den lille stemme. Specielt, når du er træt, kan det blive uoverskueligt. Netop af den grund, er det en god ide at skabe rutiner, hvor du bekæmper den lille djævel, der fortæller dig, at du ikke er god nok. 

Hvis du hver dag stiller dig foran spejlet og fortæller tre gode ting om dig selv, vil det hjælpe dig. Det kan tage tid, før du er overbevidst, men gør det alligevel. Når du en dag er enig med dit spejlbillede, så har du overskud til at give ud af din kærlighed.

Selvforkælelse 

Selvforkælelse er også en vigtig faktor, hvis du skal passe på dig selv. Os mennesker har desværre en ærgerlig tendens til ikke at synes, at vi er gode nok. Det er vores konkurrencegen, der spiller ind. Vi vil gerne være bedre og præstere mere. Du kender det helt sikkert. Det er blot vigtigt, at du altid passer på dig selv og husker at rose dig selv i processen.

En af de bedste måder, at forkæle dig selv på, er ved at pleje din krop. Køb din yndlingsshampoo og tag et langt og varmt bad. Hold en hyggeaften, hvor I plejer jeres ansigt med ansigtsmasker. Eller måske skal du købe en lækker olie, der gør din tørre hud lækker og blød igen. Du skal blot være opmærksom på, at alle olier har forskellig absorptionsevne. Du kan læse mere her og se en guide om netop oliers evne til at trænge ind i huden.

bodylotion

Giv videre 

Når du har passet på dig selv. Når du har fortalt dig selv, hvor dejlig du er. Når du har gjort noget godt for dig selv og forkælet din krop og dit sind. Ja, så er du klar til at give videre.

Du er den vigtigste person i dit eget liv. Så når du selv er enig i det, kan du bruge alt den energi, du har lyst til, på at give ud af din kærlighed. Til den tid vil du også have meget mere overskud at tage af. Du vil være gladere og klar til at være ubetinget god ved andre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *