Ansigtsmaske

Arranger en afslappende selvforkælelsesdag

fg43

Har du ladet dig rive med af den travle hverdag her på det seneste? Når man først er kommet ind i en rytme, hvor arbejde og praktiske opgaver fylder mest, er det også svært at se sig selv i øjnene og mærke efter, om det hele er blevet lidt for meget.

Derfor er det en god ide, at du forkæler dig selv en gang imellem. Du kan eksempelvis lave en månedlig selvforkælelsesdag, hvor du så også har alt det nødvendige udstyr, såsom led negle lampe til manicure og selvfølgelig ingredienser til lækre ansigtsmasker, som kan få dig helt ned på jorden igen. For det er vigtigt at tage tid til sig selv, så man ikke bliver stresset eller deprimeret. Se mere om hvordan du gør dette lige her.

negle

Lækre ansigtsmasker

Noget, som er et must til enhver selvforkælelsesdag, er selvfølgelig ansigtsmasker. Udover at det er godt for huden at få en ansigtsmaske i ny og næ, føles det også super afslappende at have den på.

Den kolde masse giver faktisk super meget ro, og når man har den på, kan man ikke rigtig gøre andet end at slappe af – måske med et godt album eller en lydbog kørende – og det er super sundt, hvis man normalt er dårlig til at fokusere og bruge tid på sig selv.

Man kan lave sine egne ansigtsmasker, eksempelvis ud af agurk, honning eller lignende, så det gælder bare om at eksperimentere lidt og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din hud.

Giv dig selv manicure og pedicure

Det er ikke kun ansigtet, som kunne trænge til en kærlig hånd, og hvis du har meget travlt til hverdag, er det nok heller ikke altid, at du når at få gjort noget ved neglene. Neglene, især dem på hænderne, er noget, som man lægger mærke til med det samme, når man møder en ny person, og derfor skal disse også altid se flotte og friske ud. For at skabe det bedst mulige resultat, kan du jo vælge at investere i en led negle lampe, som lige kan gøre det ekstra for, at det føles som at være på en vaskeægte skønhedssalon. 

https://nrkosmetik.dk/collections/uv-led-lamper kan du finde et udvalg af led negle lamper, som måske kan bruges, hvis du vil lave en pedicure/manicure klinik – for her er det jo nødvendigt med en led negle lampe, hvis man gerne vil gøre det i bedste salon-stil. Så bliver det nemlig også mere afslappende.

Fjernsyn

Film og snacks

Nu handler afslapning jo ikke kun om at ende med at se godt ud. Man kan også bruge sin selvforkælelsesdag på at se en masse gode film – selvfølgelig med tilhørende snacks. 

Når man ser en film, skal man koncentrere sig om det, der sker på skærmen, og derfor har man også nemmere ved at glemme alle de ting, man er stresset over i hverdagen. Derudover er det også bare super sjovt og hyggeligt at se film, så det er også et must, hvis du gerne vil forkæle dig selv og gøre noget godt for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *