Graa seng

Indret et praktisk hjem

fg43

Mangler du et fast sted til at opbevare alt sengetøjet? Eller mangler du bare plads generelt? Hvad med et sted at træne? Ligegyldigt om du vil træne i hjemmet eller bare have mere plads til opbevaring, så læs videre her.

Traeseng

Brug pladsen under sengen

Såfremt det er muligt, prioriterer mange børnefamilier de største værelser til børnene, mens forældrene godt kan nøjes med et mindre soveværelse. Børnene er dem, som har mest behov for pladsen til at lege på, mens man som voksen kun har brug for et sted til at stille sengen. Her fungerer senge med opbevaring helt fantastisk i forhold til at få mest muligt ud af få kvadratmeter i soveværelset. Sengene fås i forskellige farver, træsorter og så videre, men fælles for dem er, at de nede i hulrummet under sengen har indbygget nogle skuffer, hvor der er plads til opbevaring. Denne skuffe er især god til sengetøj, lagener, ekstra dyner og puder. På den måde har man alt, der hører til sengene, liggende samlet, så man ved, hvor det er. 

Hvis man blot har et hulrum under sengen, finder man snart ud af, at dette fungerer som en magnet på nullermænd. Der er ikke noget sted i soveværelset, hvor der samler sig mere skidt end nede under sengen. Her trænger der altid til at blive støvsuget, selv når man lige netop har både støvsuget hele rummet, tørret støv af og været ude at banke dynerne. Så hulrummet under sengen kan man lige så godt udnytte til noget fornuftigt, da man kun får rengøring ud af det, hvis det står tomt hen.

Himmelseng

Ideel til flere

Som studerende kan man hurtigt løbe ind i pladsmangel. Kollegieværelset indeholder som regel ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, så her er det oplagt at købe en seng med opbevaring, som kan tage presset fra de øvrige skabe og skuffer. Der skal være høj fokus på at udnytte pladsen optimalt samtidig med, at den begrænsede plads stiller krav til oprydningen, da et lille rum let kommer til at se rodet ud.

En seng med opbevaring er ydermere at foretrække for dem, som ønsker at opbevare deres ting tæt på. Det kan eksempelvis være den ældre dame, som ikke længere kan magte at skulle på loftet, hvor der måske ellers er plads nok, men hvor der til gengæld er svært og risikabelt at komme op for en gangbesværet. 

I stedet for en seng kan man desuden få en sovesofa med opbevaring, og denne er ideel på gæsteværelset. Her har man under sengen plads til de ekstra dyner, puder og sengetøj til gæsterne, og samtidig med har man en sofa, man kan bruge til at sidde i, når sovesengen er slået sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *