Gave

Spred god karma med gaver – også til ham, der ikke ønsker sig noget

fg43

Hvad man giver, kommer ofte igen. Der er helt sikkert nogle i din familie, som du er udveksler gaver med, både til fødselsdag og til jul, men hvor det kan være ekstremt svært at finde den rigtige gave til dem. Det er garanteret det samme cirkus år efter år, hvor du prøver at vride nogle ønsker ud af dem, men hvor det nærmest er umuligt, og du derfor skal sætte hovedet i blød og bruge meget lang tid på at finde en gave, som viser, at du kender personen godt og holder af vedkommende. 

Kender du sådan en person, så frygt ej. Læs med her og få nogle gåde råd til at hoppe let og elegant hen over gavespekulationerne.

Gavekort

Hvad stiller man op med ham eller hende, der ingen ønsker har?

Du kan komme let omkring problemet med at give en gave til en person, der ikke ønsker sig noget, på flere måder:

  • Giv en alsidig gave
  • Giv et gavekort

Den første mulighed er at give en alsidig gave. Med det menes der en gave, som stort set alle kan bruge. Det kan være noget pynt til hjemmet, noget til køkkenet eller noget tøj. Det behøver dermed ikke at være noget, som vedkommende direkte mangler eller ønsker sig, men noget, som vedkommende sagtens vil kunne bruge.

Den anden mulighed er at købe et gavekort. Så tænker du måske: Er det forkert at give et gavekort? Men hvorfor skulle det være det? Når du køber et gavekort til en person, så viser du, at du har tænkt på dem og rent faktisk brugt de her penge på vedkommende. Du viser personen, at du er glad for dem.

Vælg enten et gavekort fra en butik, som alle kan finde noget at købe i, eller vælg et til en butik, som du ved at han eller hun er meget glad for. Det kan eksempelvis være, hvis vedkommende er ekstremt glad for et bestemt tøjmærke. Lige præcis ved tøj er det svært at købe til andre, da man ikke ved, hvordan størrelsen passer, og hvordan tøjet rent faktisk kommer til at sidde. 

Spar penge ved januarudsalg med et gavekort

Ekstra fordele ved at købe gavekort

Der er også en ekstra fordel ved at vælge gavekort frem for at købe en fysisk gave. Køber du for eksempel et gavekort som en julegave, så kan gavens modtager vente en uges tid efter jul og bruge gavekortet på januarudsalget. Derved får de måske dobbelt så meget værdi for pengene, som hvis du have købt en fysisk ting til dem inden jul. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *