Gode-folk

Find de bedste boblekuverter

fg43

Enhver virksomhed som regelmæssigt sender noget ved at emballage kan være en bekostelig affære. Både selve emballagen koster penge, men hvis man kommer til at bruge den forkerte emballage, kan det også koste virksomheden mange penge. Både i ekstra forsendelse men også i nye varer, hvis de er gået i stykker.

Det er derfor vigtigt ikke bare at kigge på prisen, men også på kvaliteten, når der skal findes den bedste emballage, herunder boblekuverter. Se et udvalg af boble kuverter her.

Udover at boblekuverten skal være den bedste til prisen, er det også en god ide som virksomhed at vælge en miljøvenlig og bæredygtig løsning. Det kan være med til at brande virksomheden som miljøvenlig og give en fordel i forhold til konkurrenterne.

Vælg den rigtige boblekuvert

Når der skal vælges den rigtige boblekuvert, er det vigtigt at den har en god foring, som sikre at det der skal transporteres, ikke går i stykker under transporten.

kuverter

Derefter er det en god ide at vælge en boblekuvert som passer i størrelsen til det der skal sendes. Dvs. den skal hverken være for lille eller for stor til det der skal sendes.

Vælg en miljøvenlig boblekuvert

En tredje ting som er vigtig, er at vælge en miljøvenlig og bæredygtig løsning. I dag, hvor der sendes over 79 millioner pakker alene i Danmark, er det vigtigt som virksomhed at vælge en miljøvenlig løsning og i dag er kvaliteten af høj kvalitet og fuldt ud konkurrencedygtige med de konventionelle. Det er i dag muligt at få boblekuverter der primært er lavet af genbrugsmaterialer.

Boblekuvert med logo

Når der skal købes boblekuverter, kan det være en god ide at overveje om der skal bestilles boblekuverter med logo på. I dag er det muligt at bestille kuverter med logo uden at stå med kuverter til årtiers forbrug. Ved at bruge en boblekuvert med logo, ændre du din emballage fra at være noget du skal have, til at være et aktiv i din markedsføring. Det er muligt at bestille ned til kun 100 stk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *