elektriker

Lad en elektriker hjælpe dig – og få færre bekymringer i hverdagen

fg43

Når du lader en elektriker stå for dine elinstallationer i hjemmet, slipper du for en lang række bekymringer. Blandt andet skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt installationerne nu er foretaget på en korrekt og lovlig måde. Det giver dig mere energi til i stedet at være et glad og harmonisk menneske, der har overskud til også at være noget for andre. Du kan læse mere om hvordan en elektriker kan hjælpe dig.

installationer med el

Vil du gerne selv udføre din elinstallationer?

Hvis du er typen, der mener, at selvgjort er velgjort, vil du sikkert også gerne selv udføre dine elinstallationer. Det må du sådan set også gerne. Eller i hvert fald er der flere elinstallationer, som du ifølge loven gerne selv må udføre. Det drejer sig blandt andet om udskiftning af stikpropper og fatninger. 

Du må sådan set også gerne udskifte dine stikkontakter i hjemmet. Du skal bare sikre dig, at de maksimalt er på 220V. Hvis de er på mere end 220V, er du lovmæssigt forpligtet til at kontakte en autoriseret elektriker og lade denne udføre opgaven.

Du må også gerne selv skifte kontakte på dine elektroniske apparater. Dem har du også frie tøjler til selv at reparere. Du skal blot huske, at garantien i så fald ofte forsvinder. 

Ved disse installationer, skal du kontakte en autoriseret elektriker

Ved en række installationer, er du lovmæssigt forpligtet til at lade en elektriker foretage installationen. Det gælder eksempelvis montering af stikkontakter på over 220V. Det er også tilfældet, hvis du skal have trukket kabler til nye installationer. Du skal også kontakte en elektriker, hvis du gerne vil have ændret noget på dine faste installationer, der indeholder mere end 250V.

Hvis du skal have repareret eller ændret noget på enten din målertavle eller din gruppetavle, er du også forpligtet til at lade en autoriseret elektriker udføre opgaven.

Fordelen ved at lade en dygtig elektriker udføre arbejdet

Når du lader en kompetent og autoriseret elektriker udføre arbejdet, slipper du først og fremmest selv for at gøre det. Derudover kan det give dig en stor ro og tryghed at vide, at arbejdet er udført fuldstændigt korrekt og efter lovgivningens retningslinjer.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt du er i stand til at udføre en given arbejdsopgave inden for el, bør du lade være. Det kan aldrig betale sige at gamble med elinstallationer i dit hjem. Du udsætter både dig selv, din familie og dit hjem for unødvendig fare. Derfor bør du i stedet kontakte en autoriseret elektriker og lade denne udføre opgaven. Hvis du skal have hjælp med din eltavle, kan du læse mere om hvordan en autoriseret elektriker kan hjælpe dig.

elektriker og eltavle

Få mere tid og overskud, når du udliciterer dit el-arbejde

En anden stor fordel ved at lade en elektriker udføre dine elinstallationer er, at du får mere tid til det, som du hellere vil lave. Uanset, om det er tid med familien, dine hobbyer, sport eller noget helt fjerde, køber du også mere tid til dig selv, når du hyrer en elektriker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *