sparegris

3 ting du ikke må spare væk

fg43

Hvis pengene er små lige for tiden, så handler det om at stramme livremmen ind. Det handler om at sætte sig ned og tage et kig på sine udgifter for at se, hvilke man kan spare væk. Der er dog nogle ting, som man ikke sådan må spare på og det er noget som vi vil snakke mere om her.

Forsikringerne

Én af de ting man i hvert fald ikke må til at spare væk er sin ulykkesforsikring og for eksempel ens indboforsikring. Der er trods alt en god grund til at man har skrevet sig op til disse forsikringer til at starte med.

Sandheden er simpelthen at vi aldrig kan vide, hvornår uheldet er ude. Vi kan sagtens forvilde os ud foran en bil i morgen og komme ud for en slem ulykke, hvor vi er nødt til at drage nytte af vores ulykkesforsikring. Eller måske kommer der lige pludselig indbrud og tyven render med det hele i boligen? Så er det meget rart at have en indboforsikring, hvorigennem man i det mindste kan få erstattet det vigtigste.

penge

Vintertøjet

Naturligvis skal man holde lidt igen, når pengene er små. Man skal for eksempel ikke rende ud og købe en helt ny garderobe blot fordi det er blevet lidt køligt udenfor.

Men når det så er sagt, så skal man købe den vinterjakke, lange bukser og bluser, som man har brug for. Det kan ikke nytte noget og der er ingen grund til at gå med stort ubehag i så mange måneder af gangen, fordi man ikke vil købe ordentligt tøj.

I dag kan man få vintertøj relativt billigt alligevel. Så det er ikke lige her der skal spares.

Hygge med venner – af og til

Hygge med vennerne må man heller ikke spare for meget på. Det kan hurtigt påvirke dit mentale helbred, hvis du udelukker dig selv fra social kontakt, fordi du sparer på den ene kop kaffe som det ville koste dig.

Når det så er sagt, så kan du prøve at ændre den måde du er sammen med vennerne på. Det kan for eksempel være meget hyggeligt at sidde med en kop te hjemme i stuen og snakke. Den behøver ikke at stå på kaffebar hele tiden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *