Påskeæg

Sådan bringer du det høje humør med dig overalt

fg43

Du kan være med til at give din kolleger, din familie, dine holdkammerater og dig selv en bedre dag. Det gør du ved at huske det gode humør og ved at sprede den gode stemning.

Det kan jo være svært at holde humøret højt, når dagen bare er sur, når kunderne på jobbet er sure eller noget helt tredje.

På samme måde kan det være svært, hvis der er uror derhjemme, eller hvis i lige har tabt 4-0 på fodboldbanen. Men den forkerte attitude her er at tænke, det her nederlag skal betyde alt for mig. Du kan nemlig selv bestemme, hvad det skal betyde og hvordan du laver det om.

 Fællesskab

Arbejdspladsen kan blive rigtig tung

Når arbejdspladsen f.eks. er helt forfærdelig sur at have med at gøre, så gør noget ved det. Tag nogle påskeæg med på jobbet, og se glæden i dine kollegers ansigter. Eller til jul kan du give dem mulighed for vælg selv firmajulegave.

Det er sammen, vi skader den gode stemning og den gode dag. Så bringer du lidt varme og lidt sødt til dine kolleger, vil de uden tvivl belønne dig med en bedre dag.

Vi har alle behov for lige at få løftet vores humør lidt, når chefen er sur eller når regnskabet ikke passer. 

Et påskeæg får selvfølgelig ikke regnskabet til at passe, men det får det til at virke mindre surt, at det ikke passer. Og så arbejder man bare bedst, når man ikke er nede i kulkælderen. 

Der findes ikke meget godt i den kælder, så hold dig hellere væk fra den. 

Arbejdere

Fodboldkampene og familiedagene

Det samme er helt sikkert tilfældet, når I drager på familietur. Vi kan alle glæde os til, når vi endelig får lov til at være sammen hele familien. 

Men vi ved også alle sammen – når vi tænker os godt om – at det kan være lidt af en udfordring. Et påskeæg, en god restaurant eller noget andet lækkert er ikke bare løsningen på den udfordring – men kan altid være en forbedring.

Og hvordan løser man så et 8-2 nederlag? Lader sig sælge til en anden klub? Eller tager man nederlaget sammen, som et hold, og forsøger at komme videre sammen.

Det er nok i de fleste tilfælde med en øl, og det heller ikke sikkert, det skal ændres. Men bare vi husker den øl og det påskeæg, så skal det hele nok gå i sidste ende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *