Illustration af webshop

Del ud af din succes

fg43

Det er okay at tænke på dig selv først. Hvis du vil dele ud af noget, skal du først have det bygget op for dig selv, så der er nok til at dele ud af.

Vil du gerne give nogle penge til et eller flere gode formål, så skal du først tjene nogle penge. Du skal opbygge en indtægt. Du kan fx opbygge en indtægt fra en webshop.

Udsalg

Åbn en online butik

Vil du åbne en webshop, kan du betale dig fra opbygningen af selve hjemmesiden. Det er ikke nemt at bygge en webshop op. En webshop vil være landsdækkende, men du kan godt få lokal hjælp. Bor du fx i Roskilde, kan du finde nogle, der laver hjemmesider i Roskilde. Så kan du nemmere mødes med dem og forklare dine ønsker.

Du kan sælge, hvad du har lyst til, i din webshop. Der findes webshops med badeænder, brætspil og sjove gadgets. Der er rigtig mange webshops med tøj og accessories. Vælg gerne et produkt, du selv kan lide.

Lav kampagner, og giv igen

Når din webshop er online, kan du køre nogle kampagner en gang imellem. Med kampagner kan du give specielle tilbud og sælge mere.

Du kan starte med at hoppe med på bølgen og holde Black Friday i 2020. Det er en populær kampagne, som mange butikker er med i. Det betyder, at kunderne allerede kender til det og er klar til at købe. Så du skal bare finde på nogle gode tilbud, som de ikke kan lade være med at benytte sig af.

Nogle af dine tilbud eller hele din kampagne kan gå ud på, at du giver et beløb til et godt formål pr. solgt produkt. Det vil give folk mere lyst til at købe, og du kan så give nogle penge til et godt formål. Beslut gerne på forhånd, hvilket godt formål det skal være. Så kan du skrive det i dine tilbud.

Badeand

Det er god karma

At starte en webshop giver i sig selv ikke ret god karma. Men du kan godt få din webshop til at give god karma, hvis du bruger den til at sprede glæde og ressourcer. Når du giver fra dine indtægter til dem, der har brug for det, så kommer den gode karma.

Den gode karma, der er i udsigt, kan give dig mere motivation til at arbejde på din webshop og øge dit overskud. Den kan også give dine kunder mere lyst til at købe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *