Tid til nyt i klædeskabet? – sådan kommer du godt i gang

fg43

Er du nået til et punkt, hvor du ikke længere synes, at du har noget tøj tilbage i din garderobe, som du har lyst til at bruge, når du skal style dine outfits? Så er du ikke den første i verden, som har stået med lige netop den følelse.

 

Nogle gange trænger man bare til en god og gammeldags omgang opfriskning – og det gør sig også gældende, når vi taler om vores klædeskabe.

Læs med videre her, og bliv klogere på, hvordan du igen kan blive inspireret af tøjet i din garderobe.

 

Første skridt – sorter, sorter og sorter

Først og fremmest skal du fokusere på at skabe et overblik. For selvom du uden tvivl gerne vil beholde dine mange fine kjoler til hverdag og fest, så er der helt sikkert også meget andet tøj i skabet, som du ikke har glæde af mere.

 

Det handler om at sortere. Hvad har du brug for? Hvad har du ikke brug for? En god tommelfingerregel her er at skille sig af med det tøj, som du ikke har brugt i et års tid. I samme omgang giver det også mening at skille sig af med tøj, du helt havde glemt inde bag i skabet.

 

Først når du har sorteret i det tøj, der allerede nu fylder inde i skabet, kan du begynde at se frem til at skabe nye og mere interessante outfits med nyt tøj.

 

Hvilken stil er det, du er ude efter?

Når du får sorteret ud i det tøj, som du ikke har haft glæde af i lang tid, begynder du også at kunne se mere ind i, hvilken stil det faktisk er, at du har i dag. Og det er den stil, som du nu kan se i dit sorterede klædeskab, at du skal tage med videre.

 

Vores stil er personlig, og kun du kan sætte tegnestregerne for hvilken retningen, du skal gå i.

 

Overvej også dine muligheder for second-hand tøj

Det behøver ikke at være en dyr omgang, du står overfor. Vælger du eksempelvis at gå second-hand vejen, kan du finde mange gode stykker tøj, der nemt kan passe ind i din stil, til rigtig gode – og billigere – priser.

 

Har du ikke overvejet at gå genbrugsvejen før nu, så kan det være en oplagt mulighed for dig. Her er der en billigere og mere bæredygtig vej til en ny garderobe.

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *