guitar

Klaverlamper: Her er de bedste i test

fg43

Har du svært ved at vælge hvilken klaverlampe, der skal lyse dine noder op? Så kommer denne test dig til undsætning.

En klaverlampe er ganske uundværlig, hvis du skal være i stand til at se dine noder fx på scenen eller i et lokale med dæmpet lys.

Der findes et utal af forskellige klaverlamper på markedet – nogle er flotte og dyre, andre er funktionelle og billige. Men hvad er egentlig den bedste klaverlamper til dig? Vi har testet markedet og fundet frem til 7 testvindere i forskellige kategorier og én ultimativ vinder. Så find den bedste klaverlampe lige her.

Testvinder – ”Record LC-33 nodelampe”

https://www.danguitar.dk/record-lc-33-nodelampe

 

Denne nodelampe er den perfekte lampe til dig, der søger noget praktisk, enkelt og ikke for prangende. Nodelampen her kan nemlig nemt klipses fast på dit nodestativ og derved også justeres, så du får den optimale belysning.

Vælg Record LC-33 nodelampe og få en klaver lampe med

 • Et simpelt, sort design
 • Lysstyrke på op til 180 lumen
 • Indbygget genopladeligt batteri
 • Op til 26 timers drift på en opladning

Med Record LC-33 nodelampen slipper du altså for besvær med ledninger og med at skulle stille din nodelampe et bestemt sted. Sørg for at have din nodelampe opladet, når du skal bruge den og klips den så fast på dit nodestativ. Det simple, sorte design vil sikre dig, at lampen ikke trækker for meget opmærksomhed, men blot gør det den skal: Lyse dine noder op.

Lampen er desuden i en overkommelig prisklasse, og derfor er den en oplagt lampe til dig, der prioriterer funktionalitet og pris.

Mest Solgte – ”On-Stage LED510 nodelampe”

https://www.danguitar.dk/on-stage-led510-nodelampe

Nodelampen fra On-Stage er den mest fleksible lampe, du kan forestille dig. Den kan indstilles på forskellige måder og kan derfor også bruges til andet end bare klaverlampe. Den kan nemlig både sættes fast på et nodestativ eller stå på et bord eller lignende.

Køb On-Stage LED510 nodelampen og oplev en lampe med

 • 10 LED pærer
 • Flere lysindstillinger (high, low og off)
 • Klemmekonstruktion
 • Bevægelig lampestang

Der er altså en god grund til at denne klaver lampe er blandt de absolut mest solgte. Lige meget hvor og hvordan og hvilket instrument du skal spille, så kan lampen nemlig bruges. Den bevægelige lampestang sørger for at du kan vippe og bøje lampen, så den lyser perfekt, og klemmekonstruktionen gør, at du kan vælge om lampen skal stå eller klipses fast.

Lampen kører på batterier, men kan også virke via strømforsyning, så derfor er den altså en oplagt mulighed for dig, der er god til at glemme at oplade.

Det enkelte og sorte design er desuden et fint valg, hvis ikke du vil have en alt for prangende lampe.

 

Den Billige – ”Record LC-22 dobbelt LED-lampe på klemme”

https://www.danguitar.dk/record-lc-22-dobbelt-led-lampe-pa-klemme

Hvis budgettet er stramt, men du forståeligt nok har behov for en klaverlampe, så du kan se dine noder, så er denne dobbelt LED-lampe fra Record LC det perfekte valg til dig. Lampen sættes fast via en klemme, og kan derfor bruges til både nodestativ, guitarpedaler, mixer og mere.

Vælg Record LC-22 dobbelt LED-lampe på klemme fordi

 • Lampen har to dobbelte LED lamper, som giver fleksibilitet
 • De 4 stk pærer i alt giver kraftig belysning og bruger lidt strøm
 • Klemmen gør at den kan bruges til flere ting
 • Der er både strømforsyning og batterier

For en meget lav pris får du altså alt du skal bruge. Designet er simpelt og funktionelt, da de to dobbelte LED-lamper kan flyttes rundt, så din belysning bliver optimal. At lamperne er dobbelte gør desuden, at lyset er kraftigt, så du er sikker på at kunne se. Dog kan der ikke justeres på lysstyrken.

Brug lampen, hvis du spiller klaver, står ved en mixer, mangler lys til dine guitarpedaler eller bruger et nodestativ. Men den største fordel er selvfølgelig: Du får en fuldt funktionel lampe for en lav pris.

Nyhed – ”On-Stage LED102 nodelampe”

https://www.danguitar.dk/on-stage-led102-nodelampe

Denne LED nodelampe er en fin lille nyhed, som vinder point på dens simple, runde design, der gør den ganske ubemærket, selvom den kan lyse ganske kraftigt. Nodelampen fra On-Stage er også en af de billigere, så den er oplagt til dig, der har brug for flere små lamper.

Vælg On-Stage LED102 nodelampen og få

 • En LED lampe med dobbelt LED pærer, så lyset er godt
 • Et unikt og alligevel ubemærket design
 • Klemmekonstruktion
 • Batteridreven

LED klaver lampens største fordel er at den kan sættes fast ved hjælp af en klemme. Den er altså fleksibel og kan bruges til flere ting. Så hvis du skal bruge den som klaverlampe kan du sagtens det, men den kan også bruges til fritstående nodestativer, mixerpulte og mere. Prisen især gør det også overkommeligt at investere i flere lamper, hvis du har et større behov.

Den lille lampe fylder ikke så meget og den kan på grund af den bevægelig lampestang pakkes godt sammen. Derfor er den nem at tage med på farten til en koncert eller på vej til øveren. Størrelse, pris og design går hånd og hånd, hvilket gør denne nyhed til en rigtig god nyhed.

Bedste anmeldelser – ”On-Stage LED204 nodelampe”

https://www.danguitar.dk/on-stage-led204-nodelampe

 

Denne dobbelte LED lampe er til dig, der har brug for meget lys, men også har brug for at skrue ned ind i mellem. Lampens største fordel er nemlig at lysstyrken kan justeres med en high, low og off kontakt, så du også kan bruge lampen, når du bare lige har brug for lidt ekstra lys.

 

Køb On-Stage LED204 nodelampen og oplev

 • En dobbelt LED lampe med 8 LED pærer, som kan give kraftigt lys
 • Justerbar lysstyrke (high, low og off)
 • Klemmekonstruktion og standerfunktion
 • Batteridreven

 

Vælg denne lampe, hvis du har brug for en stærk lampe, der samtidig kan bevæge sig og indstilles lysstyrkemæssigt, så du får den bedste belysning. Klemmen giver mulighed for at flytte lampen rundt, hvis du spiller flere steder. Lampen kan dog også stå, fx på dit klaver eller ved mixerpulten.

 

Lampen er batteridreven, hvilket også giver fleksibilitet. Den er desuden let, fylder ikke så meget og har fået de bedste anmeldelser.

Den Smarte – ”On-Stage LED202 nodelampe”

https://www.danguitar.dk/on-stage-led202-nodelampe

Denne klaverlampe er smart, fordi den er meget bevægelig. Lampen består af to lampestænger og to dobbelt LED lamper med i alt 4 pærer. Lampestængerne kan flyttes langt fra hinanden, så den kan i princippet bruges til at lyse to nodestativer op, der står ved siden af hinanden.

Vælg den smarte On-Stage LED202 nodelampe, hvis lampen skal være

 • Med dobbelt LED lampe og i alt 4 LED pærer, som giver kraftigt lys
 • Klemmekonstruktion
 • Batteridreven
 • Meget bevægelig og fleksibel

Denne On-Stage lampe er god til prisen og giver mange muligheder. Den er batteridreven, så du slipper for at lade den op. LED pærerne er desuden meget strømbesparende, men giver samtidig et kraftigt lys.

De to lampestænger giver mulighed for at gøre området, hvor pæren lyser op, større. Det giver større fleksibilitet og i sidste ende, det man netop har brug for i en klaver lampe: Bedre lys.

Til førstegangskøbere – ”IMG Stage Line GNL-304 svanehalslampe”

https://www.danguitar.dk/img-stage-line-gnl-304-svanehalslampe

Hvis du ikke før har haft en klaverlampe og gerne vil have et ordentligt produkt første gang du køber, så er denne lampe til dig. Lampen har svanehals, hvilket giver den et meget elegant design og samtidig sikrer funktionalitet.

IMG Stage Line GNL-304 svanehalslampe er til dig, der har brug for

 • Lampe til mixere og klaver
 • En svanehals på 40 cm, som gør lampen bevægelig
 • Fire LED-lamper med high output
 • Tre polet XLR-stik

Denne lampe egner sig rigtig godt til dig, der bruger en mixer, da lampen har en tre polet XLR-indgang, som skal tilsluttes for at lampen virker. Den har en lang svanehals, som altså gør at lampen kan rykkes rundt og lyse præcis, der hvor du har brug for det.

LED’erne er kraftige og sikrer, at du får nok lys, når du skal spille. Desuden sidder de hvide LED lamper tæt på hinanden, så lysspredningen bliver fokuseret og ikke lyser rummet rundt om dig op, men kun det, du skal se på.

Populær i udlandet – ”Roland Dual Clip Light”

https://www.soundstorexl.com/produkter/5804-nodelamper/178054-roland-dual-clip-light—kold-hvid/

Denne lampe er en go-to i udlandet og derfor fortjener den også en plads i denne test, da det er den bedste inspiration vi får fra udlandet. Den minder om nogle af de populære modeller herhjemme, men designet kan lidt mere.

Vælg Roland Dual Clip Light fordi

 • Den er perfekt til nodestativer
 • Lyser i en kold hvid, der er oplagt til noder
 • Justerbar lysindstilling (2)
 • Bevægelige lamper
 • Batteridreven

Roland Dual Clip Light er en sikker lampe til dig, der vil have en simpel og funktionel lampe til en god pris. Lyset er en kold hvid, hvilket er det oplagte til klaverlamper, da det skaber den største kontrast.

Lampen har bevægelige LED lamper, der gør det nemt at indstille lampen, så den står perfekt. Derudover kan lyset også indstilles og dæmpes, hvis du har brug for en lavere lyssætning. Lampen er batteridreven og skal derfor ikke lades op. Vælg denne lampe og få et produkt, hvor du er sikker på en god kvalitet.

køb guitar

Er du mere til strenge og musikinstrument såsom guitar kan du se købguitar som kan hjælpe dig med at finde den rigtige guitar.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *