Rejse og ferie

Her er de perfekte destinationer til en rejse i Mindfulness

fg43

Er du efterhånden er godt og grundigt træt af de sædvanlige ferier, der ofte vil udmatte dig mere end du egentlig har lyst til? Hvis du kan svare ja til dette, så bør du nu tage et kig på disse rejsemål i Europa, der netop er perfekte til at fjerne al din stress og udmattelse, og give dig en ro du ikke troede muligt. Du behøver såmænd ikke engang tage kameraet med – selvom det selvfølgelig heller ikke skader.

Ro og balance

Det skotske højland

Hvis du er rigtig glad for farven grøn, så vil du bestemt ikke være dårligt stillet med en tur til det skotske højland. Forbered dig på smukke vandreture i en ubeskriveligt smuk natur. Der er nemlig en grund til, at dette rejsemål er så højt elsket af alle naturfolk verden over. Selv hvis du ikke skulle være så heldig at se Loch Ness monstret, så kan du selvfølgelig altid nyde den smukke udsigt over søen og de nærliggende bjerge. Uanset hvad, så vil du vende hjem med en indre ro; klar til at tage fat på hverdagen igen.

De græske øer

Hvis det er indre ro du er på udkig efter, så vil de græske øer være et af de allerbedste bud på en vaskeægte rejse i Mindfulness. Kom i kontakt med dig selv på de kridhvide strande og krystalblå vande, hvor du samtidigt også vil befinde dig under historiens vingesus med de mange ruiner på øerne. Hvis det er ro og afslapning du er på udkig efter, så er det derfor bare med at booke din billet til en idyllisk græsk havne landsby.
Dette er ikke de billigste destinationer, og derfor kan det være nødvendigt at få lidt hjælp til finansiering. Hør mere hos Lånekassen, hvor du kan finde billige lån.

Mindfulness og meditation

Uspoleret natur i Rumænien

Selvom Rumænien for mange er lidt af et Terra Nova, så bør du ikke snyde dig selv for at opleve du piktoreske landsbyer omringet af noget af europas smukkeste natur. Efter blot nogle få dage vil du nemlig genfinde din indre balance i selskab med gamle trækirker og en unik og ældgammel europæisk kultur.

Lån penge til turen

For at opnå ægte ro, så skal du ikke altid lade økonomiske hensyn begrænse dig. Du kan eventuelt overveje at tage et mindre forbrugslån til at dække dine rejseudgifter. Find det billigste forbrugslån med denne beregner. Derved kan du have råd til en ekstra god middag, når du når frem til destinationen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *