Tilfreds

God karma er tilfredse kunder

fg43

Der er i dag flere og flere håndværkere, der oplever, hvor vigtigt det er at give den bedste service, der er at finde på markedet. Herpå er der nemlig en stor konkurrence om de mange kunder, og derfor er man nødt til at yde sit aboslut bedste for på den måde ikke at få et dårligt ry og blive ved med at have potentielle kunder på programmet. Men hvordan sørger man for at give sig selv en god fordel, når man gerne vil stå som en af de forreste i køen, når nye kunder skal beslutte sig for en håndværker, der kan hjælpe med et projekt i hjemmet?

Renovering

Du bør sørge for at være yderst konkurrencedygtig på dine priser som håndværker

Det er der især én ting, der kan afgøre. Og her er der i alle tilfælde tale om prisen. Der er nemlig ingen, der ønsker at betale en overpris for noget, som kunne have været muligt at tilegne sig fuldstændig magen til, til den samme pris. Derfor handler det for dig som håndværker om at banke din pris helt i bund, således dette bliver din bedste konkurrencefordel. Og det er noget, som flere allerede har benyttet sig af. Det kan du blandt andet læse mere om på en online bygge-side som denne her, hvor du kan læse om, hvordan du som gør-det-selv håndværker kan opnå den billigste pris på din ombygning.

Service

Husk også den gode service så både håndværkere og kunder er tilfredse med resultatet

Dog er det ikke helt nok at have gode priser, det handler nemlig også om altid at kunne tilbyde et håndværk som professionel håndværker af den absolut bedste kvalitet. En lav pris kan derfor ikke stå alene, men det arbejde der udføres, skal gøres uden, at der bliver gået på kompromis. Derfor skal servicen også være i top, tidsfrister skal overholdes, de bedste materialer skal anvendes, og alt skal gøres med et smil på læben. Så er det sjovt at være både håndværker og kunde, og alle ender ud med et resultat, der er tilfredsstillende og vil bringe glæde mange år ud i fremtiden. Og så er det sikret at der er skabt særdeles god karma for alle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *