yoga

Find din indre ro frem

fg43

Vi lever i en hverdag, hvor man hurtig kan blive stresset. Der er mange ting, som fylder i hverdagen, og man glemmer hurtig tiden til sig selv. De fleste har et fuldtidsjob, som de skal passe. Derudover er der en masse andre ting, som man også skal finde ud af. Tiden går derfor hurtig, og før man for set sig omkring så er der ingen tid tilovers. Få inspiration her til, hvordan du kan finde din indre ro frem.

Sæt 5 minutter af hver dag

5 minutter lyder måske ikke af så meget. Men 5 minutter kan gøre en verden til forskel. Det kan være 5 minutter om morgen, hvor du bare nyder dit eget selskab. Lav en lækker kop kaffe eller te, og sid enten i din have, altan eller køkken. De 5 minutter kan starte din dag på en god måde. Du kan samtidig også tænke på, hvad dagen bringer. Og på den måde forberede dig bedst på alle udfordringer.

De 5 minutter kan også gøres om aften. Den kan være lige inden du skal i seng. Sluk alle elektroniske apparater, og brug tiden på dig selv. Du kan her reflektere over dagen. Om der er sket nogle gode ting, og om der er sket nogle mindre gode ting. På den måde er du bedre sikret en god nattesøvn.

te

Få bevægelse ind i hverdagen

En måde at opnå en indre ro, er gennem kroppen. Kroppen er vores maskine, og vi skal derfor passe godt på den.  Ikke at den skal op i et højt gear, men tværtimod skal ned i et gear. Vejrtrækningen er en væsentlig ting, for at få kroppen til at slappe af. Der findes mange måder, hvorpå man kan opnå denne indre ro.

Find den indre ro gennem yoga

Yoga er en sport, hvis formål er at opnår en indre ro. Ved yoga for du bevæget hele kroppen, samtidig med du får styr på din vejtrækning. Det er en rigtig god sport, for dem som føler sig stresset. Den er med til at du får mærket efter i din krop. Det kræver ikke meget at dyrke yoga, og derfor noget som de fleste kan dyrke. Få mere inspiration og tips på https://yogatips.dk/ .

Meditere dig frem til en indre ro

Meditation er en anden måde at komme i kontakt med dig selv. Det kræver en koncentration at meditere. Men det er noget som man kan bygge op. Mange meditere hver dag, for at få en god balance indeni. Med tiden kan man meditere længere og længere tid. Gennem meditation vil man lære at trække vejret helt ned i maven. Man vil også lære at lukke ting udefra ned. Det er derfor en rigtig god måde at bekæmpe stress på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *