mave med målebånd

Bliv klar til drømmebrylluppet

fg43

De fleste tager på i vægt, når de er i et parforhold. Det kan være svært at glæde sig helt til dit kommende bryllup, hvis du husker, hvordan du så ud, dengang i var nyforelskede, og hvor du måske var et par kilo lettere. Vægtøgningen er en helt naturlig del af at være i et lykkeligt parforhold. Din vægtøgning skal ikke hindre dig i at opnå dit drømmebryllup. Du kan nemlig få foretaget en fedtsugning hos Cerix. Efter fedtsugningen kan du finde den helt rigtige kjole til dig, så du kan komme til at se godt ud til dit bryllup. 

 kvinde med kurver

Hvordan får du foretaget en fedtsugning? 

Hvis du vælger, at du vil have foretaget en fedtsugning hos Cerix, bliver du budt ind til en forundersøgelse. Dette sikrer, at du bliver inddraget i, hvilke muligheder der er for dig, samt at der lægges en plan for, hvor du skal have foretaget fedtsugningen. Selve operationen foregår ved, at fedtet suges ud gennem en kanyle forskellige steder på din krop. 

De små huller sys sammen med en tråd, og du kommer til at gå med en komprimerende bandage i små 6 uger efterfølgende. Så vær i god tid, så du er helet godt op inden brylluppet. I forhold til dit arbejde, vil du kunne være retur allerede efter en uge. Efter fedtsugningen har du mulighed for at kontakte din kirurg inden for 24 timer, og du kan alle døgnets timer komme i kontakt med en medarbejder fra Cerix. På den måde, har du altid en hotline, hvis du bliver i tvivl om noget efter din fedtsugning. Sidst men ikke mindst, bliver du tilbudt en tid til opfølgning hos kirurgen 3-6 måneder efter fedtsugningen. 

brudepar

Du vil for evigt have de bedste minder 

Du kan efter din fedtsugning finde den helt rigtige kjole til dit drømmebryllup. Du skal ikke længere være nervøs for, om du får en uheldig delle, når du sætter dig ned i kjolen. Du kan trygt finde den kjole, som passer på din nye krop. Du vil med garanti ikke fortryde dit valg, da du for evigt vil kunne se på billederne fra dit bryllup med et smil på læben. Ikke alene kan du se dit lykkelige ansigt, du kan faktisk også se, at du ser hammer godt ud i din kjole. Forestil dig det, når du overvejer en fedtsugning. Det er svært at sige nej til, når du ved, hvor glad det vil gøre dig og din kommende mand. Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *