God karma

En del af den gode karma er frihed

fg43

En gang i mellem skal vi mindes om hvor mange privilegier vi har, og det sker som regel når de kortvarigt bliver taget fra os, det kan være det griber ind i vores hverdag, og vender op og ned på alt det vi tager for givet.

Men det kan vise sig at være sundt i sidste ende, fordi det minder os om at vi skal sætte pris på hinanden, lade være med at have så travlt at vi glemmer at glædes over de små ting, og får os til at huske på hvad der er vigtigt.

Det er vigtigt at have og værdsætte den personlig frihed, men det er lige så vigtigt at respektere andres personlige frihed, sådan en form for udøvelse af både tolerance og hensynsfuldhed på samme tid – tilgiv andres opførsel, og vær selv bevidst om at udvise hensyn til andre, det koster ikke noget, og sætter en god bølge i gang.

Frihed

 

Gør noget godt for dig selv

 

Hvis du har noget ekstra tid derhjemme, så brug den på at gøre nogle ting du har udsat, måske nogle ting du ikke har prioriteret, fordi der hele tiden var noget andet du følte var vigtigere, få ryddet op og skabt orden i dit liv.

Ring et familiemedlem op som du ikke har hørt fra længe, ryd op i det værelse der har rodet alt for længe, benyt lejligheden til at få gjort ordentligt rent, du kan planlægge din økonomi, der er mange muligheder for at lave ting du ikke normalt gør, men som før eller siden skal gøres.

Vær ekstra kærlig over for dit kæledyr, det er den ven der altid er der når du har behov for det, det er den rene og betingelsesløse kærlighed, uanset hvordan det så ellers går i dit liv.

hundelem

 

Giv din hund frihed

 

Hvis du er indehaver af en hund, og den af og til skal lukkes ud i haven, men du måske ikke rigtig gider rejse dig mange gange i løbet af en dag, så kan du vælge at installere en hundelem – så hunden kan komme ind og ud efter behov og behag.

Hundelemme findes naturligvis i alle størrelser, og kan tilpasses mange steder, nærmest uden at der er specielle krav til indretningen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *